Menu
Your Cart

Burberry


Brand: Burberry
Burberry Body Rose Gold de Burberry este un parfum Chypre Fructat de dama. Acesta este un parfum nou, Burberry Body Rose Gold a fost lansat in 2012. Notele de varf sunt pelin, piersica si frezie; notele de mijloc sunt trandafir, stanjenel si lemn de santal; Notele de baza sunt cashmeran, ambra, mosc..
170,00 Lei
Brand: Burberry
Burberry Brit de Burberry este un parfum Floral Fructat de dama. Burberry Brit a fost lansat in 2003. Creatorul acestui parfum este Nathalie Gracia-Cetto. Notele de varf sunt lamaie verde, migdale si Para; notele de mijloc sunt bujor, zahar si migdale caramelizate; Notele de baza sunt lemn de mahon,..
155,00 Lei
Brand: Burberry
Burberry Brit Eau de Toilette de Burberry este un parfum Floral Fructat de dama. Burberry Brit Eau de Toilette a fost lansat in 2004. Creatorul acestui parfum este Nathalie Gracia-Cetto. Notele de varf sunt migdale verzi, iarba de lamaie, Para si lamaie verde; notele de mijloc sunt migdale, zahar si..
130,00 Lei
Brand: Burberry
Burberry Brit for HimEleganța britanică nu se demodează niciodată. Apa de toaletă pentru bărbați Burberry Brit for Him vă flatează stilul cu esența masculinității și a siguranței de sine. Încărcați-vă bateriile cu tonuri răcoritoare de fructe, completate perfect de mirodenii exotice și de acorduri c..
120,00 Lei
Brand: Burberry
Burberry Brit Red de Burberry este un parfum Ambra Floral de dama. Burberry Brit Red a fost lansat in 2004. Creatorul acestui parfum este Nathalie Gracia-Cetto. Notele de varf sunt rabarbar, mandarina si iasomie; notele de mijloc sunt ghimbir, trandafir si paciuli; Notele de baza sunt boabe de vanil..
190,00 Lei
Brand: Burberry
Burberry Brit Rhythm de Burberry este un parfum Pielarie de barbati. Acesta este un parfum nou, Burberry Brit Rhythm a fost lansat in 2013. Burberry Brit Rhythm a fost creat de Dominique Ropion, Anne Flipo si Olivier Polge. Notele de varf sunt busuioc, verbina, cardamom si boabe de ienupar; notele d..
150,00 Lei
Brand: Burberry
Burberry Brit Rhythm for Women de Burberry este un parfum Floral Lemnos Mosc de dama. Acesta este un parfum nou, Burberry Brit Rhythm for Women a fost lansat in 2014. Burberry Brit Rhythm for Women a fost creat de Nathalie Cetto si Antoine Maisondieu. Notele de varf sunt lavanda, piper roz si neroli..
190,00 Lei
Brand: Burberry
Brit Rhythm for Her Floral de Burberry este un parfum Floral de dama. Acesta este un parfum nou Brit Rhythm for Her Floral a fost lansat in 2015. Creatorul acestui parfum este Francis Kurkdjian. Notele de varf sunt lamaie siciliana, portocala, bergamot, maracuia si piersica; notele de mijloc sunt li..
130,00 Lei
Brand: Burberry
Brit Rhythm for Him Intense de Burberry este un parfum Pielarie de barbati. Acesta este un parfum nou, Brit Rhythm for Him Intense a fost lansat in 2015. Creatorul acestui parfum este Dominique Ropion. Notele de varf sunt salvie, piper, pelin, chimion, bergamot, smochina si zmeura; notele de mijloc ..
140,00 Lei
Brand: Burberry
Burberry Brit Sheer de Burberry este un parfum Floral Fructat de dama. Burberry Brit Sheer a fost lansat in 2007. Creatorul acestui parfum este Emilie (Bevierre) Coppermann. Notele de varf sunt lici, yuzu, frunze de ananas si mandarina; notele de mijloc sunt bujor, floare de piersic si Para; Notele ..
130,00 Lei
Brand: Burberry
Burberry Brit Splash for Men de Burberry este un parfum Lemnos Acvatic de barbati. Acesta este un parfum nou Burberry Brit Splash for Men a fost lansat in 2015. Notele de varf sunt rozmarin, pepene si galbanum; notele de mijloc sunt note de apa, ciclama si violeta; Notele de baza sunt muschi, mosc s..
115,00 Lei
Brand: Burberry
Burberry Men de Burberry este un parfum Lemnos Aromatic de barbati. Burberry Men a fost lansat in 1995. Creatorul acestui parfum este Creations Aromatiques. Notele de varf sunt bergamot, lavanda, menta si cimbru; notele de mijloc sunt lemn de santal, iasomie, cedru, lichen si muscata; Notele de baza..
150,00 Lei
Brand: Burberry
Burberry Her Blossom de Burberry este un parfum floral fructat de dama. Parfumul a fost lansat in 2019 si creatorul lui este Francis Kurkdjian. Notele de varf sunt mandarina si piper roz; notele de mijloc sunt floare de prun si bujor; notele de baza sunt mosc si lemn de santal...
200,00 Lei
Brand: Burberry
Burberry Her de Burberry este un parfum floral fructat gurmand de dama. Parfumul a fost lansat in 2018 si creatorul lui este Francis Kurkdjian. Notele de varf sunt zmeura, cpasuni, visine, mure, coacaze negre, lamaie si mandarina; notele de mijloc sunt iasomie si violeta; notele de baza sunt ambra, ..
240,00 Lei
Burberry Her EDT, femei
Hot
Brand: Burberry
Burberry Her de Burberry este un parfum Floral Fructat Gurmand de dama. Burberry Her a fost lansat in 2018. Creatorul acestui parfum este Francis Kurkdjian. Notele de varf sunt capsuni, zmeura, mure, visine, coacaze negre, mandarina si lamaie; notele de mijloc sunt violeta si iasomie; Notele de baza..
230,00 Lei
Brand: Burberry
Burberry Her Intense de Burberry este un parfum Floral Fructat Gurmand de dama. Burberry Her Intense a fost lansat in 2019. Creatorul acestui parfum este Francis Kurkdjian. Notele de varf sunt fructe rosii si mure; Nota de mijloc este iasomie; Nota de baza este rasina benzoica...
270,00 Lei
Afişare 1 - 16 din 39 (3 pagini)