Menu
Your Cart

Burberry


Brand: Burberry
Burberry Brit de Burberry este un parfum Floral Fructat de dama. Burberry Brit a fost lansat in 2003. Creatorul acestui parfum este Nathalie Gracia-Cetto. Notele de varf sunt lamaie verde, migdale si Para; notele de mijloc sunt bujor, zahar si migdale caramelizate; Notele de baza sunt lemn de mahon,..
155,00 Lei
Brand: Burberry
Burberry Brit Eau de Toilette de Burberry este un parfum Floral Fructat de dama. Burberry Brit Eau de Toilette a fost lansat in 2004. Creatorul acestui parfum este Nathalie Gracia-Cetto. Notele de varf sunt migdale verzi, iarba de lamaie, Para si lamaie verde; notele de mijloc sunt migdale, zahar si..
130,00 Lei
Brand: Burberry
Burberry Brit for HimEleganța britanică nu se demodează niciodată. Apa de toaletă pentru bărbați Burberry Brit for Him vă flatează stilul cu esența masculinității și a siguranței de sine. Încărcați-vă bateriile cu tonuri răcoritoare de fructe, completate perfect de mirodenii exotice și de acorduri c..
120,00 Lei
Brand: Burberry
Burberry Brit Rhythm for Women de Burberry este un parfum Floral Lemnos Mosc de dama. Acesta este un parfum nou, Burberry Brit Rhythm for Women a fost lansat in 2014. Burberry Brit Rhythm for Women a fost creat de Nathalie Cetto si Antoine Maisondieu. Notele de varf sunt lavanda, piper roz si neroli..
190,00 Lei
Brand: Burberry
Brit Rhythm for Her Floral de Burberry este un parfum Floral de dama. Acesta este un parfum nou Brit Rhythm for Her Floral a fost lansat in 2015. Creatorul acestui parfum este Francis Kurkdjian. Notele de varf sunt lamaie siciliana, portocala, bergamot, maracuia si piersica; notele de mijloc sunt li..
130,00 Lei
Brand: Burberry
Burberry Brit Sheer de Burberry este un parfum Floral Fructat de dama. Burberry Brit Sheer a fost lansat in 2007. Creatorul acestui parfum este Emilie (Bevierre) Coppermann. Notele de varf sunt lici, yuzu, frunze de ananas si mandarina; notele de mijloc sunt bujor, floare de piersic si Para; Notele ..
130,00 Lei
Brand: Burberry
Burberry Men de Burberry este un parfum Lemnos Aromatic de barbati. Burberry Men a fost lansat in 1995. Creatorul acestui parfum este Creations Aromatiques. Notele de varf sunt bergamot, lavanda, menta si cimbru; notele de mijloc sunt lemn de santal, iasomie, cedru, lichen si muscata; Notele de baza..
150,00 Lei
Burberry Goddess EDP, femei Burberry Goddess EDP, femei
Hot
Brand: Burberry
Goddess de Burberry este un parfum Aromatic de dama. Acesta este un parfum nou Goddess a fost lansat in 2023. Creatorul acestui parfum este Amandine Clerc-Marie. Notele de varf sunt vanilie, lavanda, cacao si ghimbir; Nota de mijloc este Vanilla Caviar; Nota de baza este abs..
450,00 Lei
Brand: Burberry
Burberry Her Blossom de Burberry este un parfum floral fructat de dama. Parfumul a fost lansat in 2019 si creatorul lui este Francis Kurkdjian. Notele de varf sunt mandarina si piper roz; notele de mijloc sunt floare de prun si bujor; notele de baza sunt mosc si lemn de santal...
200,00 Lei
Brand: Burberry
Burberry Her de Burberry este un parfum floral fructat gurmand de dama. Parfumul a fost lansat in 2018 si creatorul lui este Francis Kurkdjian. Notele de varf sunt zmeura, cpasuni, visine, mure, coacaze negre, lamaie si mandarina; notele de mijloc sunt iasomie si violeta; notele de baza sunt ambra, ..
250,00 Lei
Brand: Burberry
Burberry Her de Burberry este un parfum Floral Fructat Gurmand de dama. Burberry Her a fost lansat in 2018. Creatorul acestui parfum este Francis Kurkdjian. Notele de varf sunt capsuni, zmeura, mure, visine, coacaze negre, mandarina si lamaie; notele de mijloc sunt violeta si iasomie; Notele de baza..
230,00 Lei
Brand: Burberry
Hero de Burberry este un parfum Lemnos Condimentat de barbati. Acesta este un parfum nou Hero a fost lansat in 2021. Creatorul acestui parfum este Aurelien Guichard. Nota de varf este bergamot; notele de mijloc sunt ienupar si piper negru; Notele de baza sunt cedru de Atlas, cedru de Virginia si ced..
250,00 Lei
Brand: Burberry
London de Burberry este un parfum Floral de dama. London a fost lansat in 2006. London a fost creat de Dominique Ropion si Jean-Marc Chaillan. Notele de varf sunt trandafir, caprifoi si mandarina; notele de mijloc sunt iasomie, bujor, floarea tiare si clementina; Notele de baza sunt mosc, paciuli si..
200,00 Lei
Brand: Burberry
Burberry London for HimBritanicii se disting prin bun gust, prin simț pentru detalii și printr-un stil atemporal. Apa de toaletă pentru bărbați Burberry London for Men vă poartă pe străzile pline de viață ale Londrei, unde pasiunea britanică pentru tradiție întâlnește inventivitatea modernă. un..
150,00 Lei
Brand: Burberry
Burberry London for Women Special Edition 2009 de Burberry este un parfum Floral de dama. Burberry London for Women Special Edition 2009 a fost lansat in 2009. Creatorul acestui parfum este Dominique Ropion. Notele de varf sunt grapefruit, mandarina si piper roz; notele de mijloc sunt trandafir, lac..
160,00 Lei
Afişare 1 - 16 din 27 (2 pagini)