Menu
Your Cart

Calvin Klein


Brand: Calvin Klein
Beauty de Calvin Klein este un parfum Floral de dama. Beauty a fost lansat in 2010. Creatorul acestui parfum este Sophie Labbe. Nota de varf este ambretta (nalba de mosc); Nota de mijloc este iasomie; Nota de baza este cedru de Virginia...
130,00 Lei
Brand: Calvin Klein
CK All de Calvin Klein este un parfum Citric unisex. Acesta este un parfum nou CK All a fost lansat in 2017. CK All a fost creat de Alberto Morillas si Harry Fremont. Notele de varf sunt mandarina, bergamot si floare de grapefruit; notele de mijloc sunt iasomie, crin, rabarbar si frezie; Notele de b..
140,00 Lei
Brand: Calvin Klein
CK Everyone Eau de Parfum de Calvin Klein este un parfum unisex. Acesta este un parfum nou CK Everyone Eau de Parfum a fost lansat in 2022. Nota de varf este portocala; Nota de mijloc este ceai negru; Nota de baza este vetiver de Haiti...
140,00 Lei
Brand: Calvin Klein
CK Everyone Eau de Toilette de Calvin Klein este un parfum Citric Aromatic unisex. Acesta este un parfum nou CK Everyone Eau de Toilette a fost lansat in 2020. Creatorul acestui parfum este Alberto Morillas. Notele de varf sunt ulei de portocale si ghimbir; notele de mijloc sunt note de apa si ceai;..
160,00 Lei
Brand: Calvin Klein
CK Free Blue de Calvin Klein este un parfum aromatic condimentat de barbati si a fost lansat in 2011. Notele de varf sunt lavanda, mandarina si menta; notele de mijloc sunt note verzi, note de apa, cardamon si nucsoara; notele de baza sunt mosc, ambra si pielarie...
150,00 Lei
Brand: Calvin Klein
CK Free de Calvin Klein este un parfum Lemnos Aromatic de barbati. CK Free a fost lansat in 2009. CK Free a fost creat de Rodrigo Flores-Roux si Ellen Molner. Notele de varf sunt pelin, anason stelat, boabe de ienupar si jackfruit; notele de mijloc sunt piele intoarsa, cafea, tutun si tufa de Buchu;..
100,00 Lei
Brand: Calvin Klein
CK One de Calvin Klein este un parfum Citric Aromatic unisex. CK One a fost lansat in 1994. CK One a fost creat de Alberto Morillas si Harry Fremont. Notele de varf sunt ananas, note verzi, mandarina, papaya, bergamot, cardamom si lamaie; notele de mijloc sunt nucsoara, violeta, radacina de stanjene..
100,00 Lei
Brand: Calvin Klein
CK IN2U for Him de Calvin Klein este un parfum Aromatic Fougere de barbati. CK IN2U for Him a fost lansat in 2007. CK IN2U for Him a fost creat de Carlos Benaim, Bruno Jovanovic, Loc Dong si Jean-Marc Chaillan. Notele de varf sunt lamaie si frunze de tomate; notele de mijloc sunt si pastai de cacao;..
100,00 Lei
Brand: Calvin Klein
CK IN2U for Her de Calvin Klein este un parfum Oriental Floral de dama. CK IN2U for Her a fost lansat in 2007. CK IN2U for Her a fost creat de Bruno Jovanovic, Jean-Marc Chaillan, Loc Dong si Carlos Benaim. Notele de varf sunt bergamota siciliana, grapefruit roz si frunze de coacaze rosii; notele de..
100,00 Lei
Brand: Calvin Klein
Contradiction de Calvin Klein este un parfum Oriental Lemnos de barbati. Contradiction a fost lansat in 1998. Contradiction a fost creat de Carlos Benaim si Pierre Wargnye. Notele de varf sunt lamaie, lamaie verde, lavanda, mandarina si salvie; notele de mijloc sunt nucsoara, coriandru, piper si car..
130,00 Lei
Brand: Calvin Klein
Deep Euphoria Eau de Toilette de Calvin Klein este un parfum Chypre Floral de dama. Acesta este un parfum nou Deep Euphoria Eau de Toilette a fost lansat in 2017. Notele de varf sunt nufar si Para; Nota de mijloc este trandafir negru; Notele de baza sunt mosc si note lemnoase...
180,00 Lei
Brand: Calvin Klein
Defy de Calvin Klein este un parfum Lemnos Aromatic de barbati. Acesta este un parfum nou Defy a fost lansat in 2021. Defy a fost creat de Anne Flipo, Pascal Gaurin si Loc Dong. Notele de varf sunt bergamot si lavanda; Nota de mijloc este vetiver; Nota de baza este ambra...
140,00 Lei
Brand: Calvin Klein
Encounter Fresh de Calvin Klein este un parfum Lemnos Aromatic de barbati. Encounter Fresh a fost lansat in 2013. Notele de varf sunt bergamot si Mojito; notele de mijloc sunt cardamom, rom si lavanda; Notele de baza sunt labdanum, paciuli si lemn de santal..
140,00 Lei
Brand: Calvin Klein
Escape de Calvin Klein este un parfum Floral Acvatic de dama. Escape a fost lansat in 1991. Notele de varf sunt caisa, coriandru, coacaze negre, pepene, musetel, tagetes, mandarina, lichen, cassia, lici, zambila, mar, galbenele si ylang-ylang; notele de mijloc sunt cuisoare, garoafa, piersica, iasom..
130,00 Lei
Brand: Calvin Klein
Escape de Calvin Klein este un parfum Aromatic Verde de barbati. Escape a fost lansat in 1993. Creatorul acestui parfum este Steve Demercado. Notele de varf sunt eucalipt, pepene, ienupar, grapefruit, mango si bergamot; notele de mijloc sunt rozmarin, chiparos, brad, salvie, mesteacan si note marine..
100,00 Lei
Brand: Calvin Klein
Eternity Air For Women de Calvin Klein este un parfum Floral Fructat de dama lansat 2018. Notele de varf sunt grapefruit, coacaze negre si note ozonice; notele de mijloc sunt bujor, lacramioare si Para; Notele de baza sunt cedru, Ambergris si mosc...
195,00 Lei
Afişare 1 - 16 din 49 (4 pagini)