Menu
Your Cart

Carolina Herrera


Carolina Herrera 212 NYC EDT, femei
Nou
212 de Carolina Herrera este un parfum Floral Lemnos Mosc de dama. 212 a fost lansat in 1997. Creatorul acestui parfum este Alberto Morillas. Notele de varf sunt floare de portocal, floare de cactus, bergamot si mandarina; notele de mijloc sunt crin, frezie, gardenie, iasomie, lacramioare, camelie a..
200,00 Lei
Carolina Herrera 212 Sexy EDP, femei
Nou
212 Sexy de Carolina Herrera este un parfum Ambra Floral de dama. 212 Sexy a fost lansat in 2004. Creatorul acestui parfum este Rosendo Mateu. Notele de varf sunt piper roz, mandarina si bergamot; notele de mijloc sunt vata de zahar, gardenie, flori, muscata si trandafir; Notele de baza sunt vanilie..
300,00 Lei
Carolina Herrera 212 Sexy Men EDT, barbati
Nou
212 Sexy Men de Carolina Herrera este un parfum Ambra Fougere de barbati. 212 Sexy Men a fost lansat in 2006. 212 Sexy Men a fost creat de Alberto Morillas si Rosendo Mateu. Notele de varf sunt mandarina, bergamot si note verzi; notele de mijloc sunt piper, flori si cardamom; Notele de baza sunt van..
270,00 Lei
212 VIP de Carolina Herrera este un parfum Oriental Vanilat de dama. 212 VIP a fost lansat in 2010. Creatorul acestui parfum este Alberto Morillas. Notele de varf sunt maracuia si rom; notele de mijloc sunt mosc si gardenie; Notele de baza sunt boabe de tonka si vanilie...
140,00 Lei
212 VIP Men de Carolina Herrera este un parfum Oriental Lemnos de barbati. 212 VIP Men a fost lansat in 2011. Creatorul acestui parfum este Emilie (Bevierre) Coppermann. Notele de varf sunt lamaie verde, caviar, piper, ghimbir si maracuia; notele de mijloc sunt condimente, vodka, gin si menta; Notel..
200,00 Lei
212 VIP Rosé de Carolina Herrera este un parfum Floral Fructat de dama. 212 VIP Rosé a fost lansat in 2014. Creatorul acestui parfum este Lucas Sieuzac. Notele de varf sunt Sampanie Rosé si piper roz; notele de mijloc sunt floare de piersic si trandafir; Notele de baza sunt mosc alb si note lemnoase..
250,00 Lei
Bad Boy Cobalt Parfum Electrique de Carolina Herrera este un parfum Lemnos Aromatic de barbati. Acesta este un parfum nou Bad Boy Cobalt Parfum Electrique a fost lansat in 2022. Creatorul acestui parfum este Domitille Michalon Bertier. Notele de varf sunt lavanda si piper roz; notele de mijloc sunt ..
300,00 Lei
Bad Boy de Carolina Herrera este un parfum Ambra Condimentat de barbati. Bad Boy a fost lansat in 2019. Bad Boy a fost creat de Quentin Bisch si Louise Turner. Notele de varf sunt piper negru, piper alb si bergamot; notele de mijloc sunt salvie si cedru; Notele de baza sunt boabe de tonka, cacao si ..
260,00 Lei
Carolina Herrera Bad Boy Gold Fantasy EDT, barbati
Nou
Bad Boy Gold Fantasy de Carolina Herrera este un parfum Ambra Lemnos de barbati. Acesta este un parfum nou Bad Boy Gold Fantasy a fost lansat in 2022. Creatorul acestui parfum este Quentin Bisch. Notele de varf sunt piper alb, bergamot si piper roz; notele de mijloc sunt salvie, cedru si vetiver; No..
400,00 Lei
Bad Boy Le Parfum de Carolina Herrera este un parfum Pielarie de barbati. Acesta este un parfum nou Bad Boy Le Parfum a fost lansat in 2021. Bad Boy Le Parfum a fost creat de Fanny Bal, Bruno Jovanovic si Nicolas Beaulieu. Notele de varf sunt canepa si grapefruit; notele de mijloc sunt piper negru s..
300,00 Lei
Bad Boy Superstar Collector's Edition de Carolina Herrera este un parfum Aromatic de barbati. Acesta este un parfum nou Bad Boy Superstar Collector's Edition a fost lansat in 2021...
400,00 Lei
Chic For Men de Carolina Herrera este un parfum Lemnos Condimentat de barbati. Chic For Men a fost creat de Jean-Marc Chaillan, Carlos Benaim si Ann Gottlieb. Notele de varf sunt mandarina, bergamot, pepene rosu, cardamom si lamaie; notele de mijloc sunt scortisoara si piper; Notele de baza sunt lem..
180,00 Lei
Good Girl Blush de Carolina Herrera este un parfum Chypre Floral de dama. Acesta este un parfum nou Good Girl Blush a fost lansat in 2023. Good Girl Blush a fost creat de Quentin Bisch, Shyamala Maisondieu si Christophe Raynaud. Notele de varf sunt bergamot si migdale amare;..
350,00 Lei
Carolina Herrera Good Girl EDP, femei
Hot
Good Girl de Carolina Herrera este un parfum Ambra Floral de dama. Good Girl a fost lansat in 2016. Creatorul acestui parfum este Louise Turner. Notele de varf sunt migdale, cafea, bergamot si lamaie; notele de mijloc sunt tuberoza, iasomie Sambac, floare de portocal, iris si trabdafir bulgaresc; No..
320,00 Lei
Good Girl Legere de Carolina Herrera este un parfum Oriental Floral de dama lansat in 2018. Creatorul acestui parfum este Louise Turner. Notele de varf sunt ylang-ylang, mandarina, bergamot si lamaie; notele de mijloc sunt iasomie, tuberoza, trandafir bulgaresc si floare de portocal; Notele de baza ..
290,00 Lei
Good Girl Suprême de Carolina Herrera este un parfum Ambra Floral de dama. Acesta este un parfum nou Good Girl Suprême a fost lansat in 2020. Creatorul acestui parfum este Louise Turner. Notele de varf sunt fructe de padure si iasomie egipteana; notele de mijloc sunt boabe de tonka si tuberoza; Nota..
250,00 Lei
Afişare 1 - 16 din 18 (2 pagini)