Menu
Your Cart

Dior


Brand: Dior
Dior Addict Eau Sensuelle de Dior este un parfum Floral de dama. Acesta este un parfum nou, Dior Addict Eau Sensuelle a fost lansat in 2012. Creatorul acestui parfum este Francois Demachy. Nota de varf este trandafir; Nota de mijloc este iasomie; Notele de baza sunt mosc si cedru...
300,00 Lei
Brand: Dior
Addict To Life de Dior este un parfum Floral de dama. Addict To Life a fost lansat in 2011. Creatorul acestui parfum este Francois Demachy. Notele de varf sunt piersica, zmeura si rodie; notele de mijloc sunt iasomie, trandafir si lacramioare; Notele de baza sunt mosc si cedru de Virginia...
250,00 Lei
Brand: Dior
Les Creations de Monsieur Dior Dioressence de Christian Dior este un parfum Floral de dama lansat in 2009. Nota de varf este muscata; Nota de mijloc este scortisoara; Nota de baza este paciuli...
370,00 Lei
Brand: Dior
Diorissimo de Dior este un parfum Floral de dama. Diorissimo a fost lansat in 1956. Creatorul acestui parfum este Edmond Roudnitska. Notele de varf sunt frunze verzi si bergamot; notele de mijloc sunt rozmarin, crin, liliac, iasomie, Boronia, crin Amaryllis, ylang-ylang si lacramioare; Notele de baz..
320,00 Lei
Brand: Dior
Dolce Vita de Dior este un parfum Oriental Lemnos de dama. Dolce Vita a fost lansat in 1994. Dolce Vita a fost creat de Pierre Bourdon si Maurice Roger. Notele de varf sunt crin, piersica, grapefruit, bergamot, trandafir si cardamom; notele de mijloc sunt caisa, magnolie, crin, scortisoara, heliotro..
320,00 Lei
Brand: Dior
Dune de Dior este un parfum Oriental Floral de dama. Dune a fost lansat in 1991. Dune a fost creat de Jean-Louis Sieuzac si Nejla Barbir. Notele de varf sunt aldehide, bujor, mandarina, bergamot si lemn de trandafir brazilian; notele de mijloc sunt crin, iasomie, ylang-ylang, trandafir si Cheiranthu..
390,00 Lei
Brand: Dior
Eau Sauvage Parfum de Dior este un parfum Citric Aromatic de barbati. Eau Sauvage Parfum a fost lansat in 2012. Creatorul acestui parfum este Francois Demachy. Notele de varf sunt bergamot, lamaie si petit grain; notele de mijloc sunt vetiver, lavanda si Hedione; Notele de baza sunt smirna, paciuli ..
440,00 Lei
Brand: Dior
Eau Sauvage de Christian Dior este un parfum Citric Aromatic de barbati. Eau Sauvage a fost lansat in 1966. Creatorul acestui parfum este Edmond Roudnitska. Notele de varf sunt rozmarin, chimion, note fructate, busuioc, bergamot si lamaie; notele de mijloc sunt coriandru, garoafa, lemn de santal, pa..
230,00 Lei
Brand: Dior
Cruise Collection Escale a Parati de Christian Dior este un parfum Citric unisex lansat in 2012. Creatorul acestui parfum este Francois Demachy. Notele de varf sunt petit grain, lamaie si portocala amaruie; notele de mijloc sunt lemn de palisandru, scortisoara, menta si fructe rosii; Notele de baza ..
370,00 Lei
Brand: Dior
Escale a Portofino de Dior este un parfum Citric Aromatic de dama. Escale a Portofino a fost lansat in 2008. Creatorul acestui parfum este Francois Demachy. Notele de varf sunt bergamot, petit grain si lamaie; notele de mijloc sunt migdale, floare de portocal si boabe de ienupar; Notele de baza sunt..
330,00 Lei
Brand: Dior
Cruise Collection Escale Aux Marquises de Christian Dior este un parfum de dama. Cruise Collection Escale Aux Marquises a fost lansat in 2010. Creatorul acestui parfum este Francois Demachy. Parfumul prezinta portocala sangerie, piper roz, cardamom, piper, scortisoara, ghimbir, cuisoare, nucsoara, c..
370,00 Lei
Brand: Dior
Fahrenheit Cologne de Christain Dior este un parfum lemnos condimentat de barbati. Parfumul a fost lansat in 2015 si creatorul lui este Francois Demachy. Notele de varf sunt mandarina siciliana, bergamota de Calabria si lamaie; notele de mijloc sunt paciuli si violeta frantuzeasca; notele de baza su..
310,00 Lei
Brand: Dior
Fahrenheit de Dior este un parfum Lemnos Floral Mosc de barbati. Fahrenheit a fost lansat in 1988. Fahrenheit a fost creat de Jean-Louis Sieuzac si Maurice Roger. Notele de varf sunt lavanda, mandarina, paducel, flori de nucsoara, cedru, bergamot, musetel si lamaie; notele de mijloc sunt nucsoara, c..
300,00 Lei
Brand: Dior
Fahrenheit Le Parfum de Christian Dior este un parfum Oriental Condimentat de barbati. Acesta este un parfum nou, Fahrenheit Le Parfum a fost lansat in 2014. Creatorul acestui parfum este Francois Demachy. Notele de varf sunt lemn dulce, mandarina siciliana si piele intoarsa; notele de mijloc sunt f..
460,00 Lei
Brand: Dior
Forever and Ever Dior de Christian Dior este un parfum Floral de dama. Forever and Ever Dior a fost lansat in 2006. Notele de varf sunt frezie, iedera si iasomie; notele de mijloc sunt floare de migdal, maciese si muscata; Notele de baza sunt mosc, vanilie si ambra..
300,00 Lei
Afişare 1 - 16 din 43 (3 pagini)