Menu
Your Cart

Dior


Brand: Dior
Dior Addict Eau Fraiche 2014 de Dior este un parfum Floral de dama. Dior Addict Eau Fraiche 2014 a fost lansat in 2014. Notele de varf sunt bergamota de Calabria si grapefruit; notele de mijloc sunt frezie si lacramioare; Notele de baza sunt mosc alb si note lemnoase...
270,00 Lei
Brand: Dior
Dior Addict Eau Sensuelle de Dior este un parfum Floral de dama. Acesta este un parfum nou, Dior Addict Eau Sensuelle a fost lansat in 2012. Creatorul acestui parfum este Francois Demachy. Nota de varf este trandafir; Nota de mijloc este iasomie; Notele de baza sunt mosc si cedru...
300,00 Lei
Brand: Dior
Dior Addict Eau de Parfum de Dior este un parfum Ambra Floral de dama. Dior Addict Eau de Parfum a fost lansat in 2012. Creatorul acestui parfum este François Demachy. Notele de varf sunt mandarina, floare de silkwood si floare de portocal; notele de mijloc sunt Cereus inflo..
450,00 Lei
Brand: Dior
Dior Addict Eau de Toilette de Dior este un parfum Ambra Floral de dama. Dior Addict Eau de Toilette a fost lansat in 2014. Creatorul acestui parfum este François Demachy. Nota de varf este mandarina siciliana; notele de mijloc sunt iasomie Sambac si neroli tunisian; Notele ..
270,00 Lei
Brand: Dior
Les Creations de Monsieur Dior Dioressence de Christian Dior este un parfum Floral de dama lansat in 2009. Nota de varf este muscata; Nota de mijloc este scortisoara; Nota de baza este paciuli...
370,00 Lei
Brand: Dior
Diorissimo de Dior este un parfum Floral de dama. Diorissimo a fost lansat in 1956. Creatorul acestui parfum este Edmond Roudnitska. Notele de varf sunt frunze verzi si bergamot; notele de mijloc sunt rozmarin, crin, liliac, iasomie, Boronia, crin Amaryllis, ylang-ylang si lacramioare; Notele de baz..
320,00 Lei
Brand: Dior
Dune de Dior este un parfum Oriental Floral de dama. Dune a fost lansat in 1991. Dune a fost creat de Jean-Louis Sieuzac si Nejla Barbir. Notele de varf sunt aldehide, bujor, mandarina, bergamot si lemn de trandafir brazilian; notele de mijloc sunt crin, iasomie, ylang-ylang, trandafir si Cheiranthu..
450,00 Lei
Brand: Dior
Eau Sauvage Parfum de Dior este un parfum Citric Aromatic de barbati. Eau Sauvage Parfum a fost lansat in 2012. Creatorul acestui parfum este Francois Demachy. Notele de varf sunt bergamot, lamaie si petit grain; notele de mijloc sunt vetiver, lavanda si Hedione; Notele de baza sunt smirna, paciuli ..
440,00 Lei
Brand: Dior
Eau Sauvage de Christian Dior este un parfum Citric Aromatic de barbati. Eau Sauvage a fost lansat in 1966. Creatorul acestui parfum este Edmond Roudnitska. Notele de varf sunt rozmarin, chimion, note fructate, busuioc, bergamot si lamaie; notele de mijloc sunt coriandru, garoafa, lemn de santal, pa..
230,00 Lei
Brand: Dior
Escale a Portofino de Dior este un parfum Citric Aromatic de dama. Escale a Portofino a fost lansat in 2008. Creatorul acestui parfum este Francois Demachy. Notele de varf sunt bergamot, petit grain si lamaie; notele de mijloc sunt migdale, floare de portocal si boabe de ienupar; Notele de baza sunt..
330,00 Lei
Brand: Dior
Fahrenheit Cologne de Christain Dior este un parfum lemnos condimentat de barbati. Parfumul a fost lansat in 2015 si creatorul lui este Francois Demachy. Notele de varf sunt mandarina siciliana, bergamota de Calabria si lamaie; notele de mijloc sunt paciuli si violeta frantuzeasca; notele de baza su..
310,00 Lei
Brand: Dior
Fahrenheit de Dior este un parfum Lemnos Floral Mosc de barbati. Fahrenheit a fost lansat in 1988. Fahrenheit a fost creat de Jean-Louis Sieuzac si Maurice Roger. Notele de varf sunt lavanda, mandarina, paducel, flori de nucsoara, cedru, bergamot, musetel si lamaie; notele de mijloc sunt nucsoara, c..
300,00 Lei
Brand: Dior
Fahrenheit Le Parfum de Christian Dior este un parfum Oriental Condimentat de barbati. Acesta este un parfum nou, Fahrenheit Le Parfum a fost lansat in 2014. Creatorul acestui parfum este Francois Demachy. Notele de varf sunt lemn dulce, mandarina siciliana si piele intoarsa; notele de mijloc sunt f..
460,00 Lei
Brand: Dior
Higher Energy de Dior este un parfum Lemnos Aromatic de barbati. Higher Energy a fost lansat in 2003. Higher Energy a fost creat de Nathalie Gracia-Cetto si Carlos Vinals. Notele de varf sunt ananas, pepene, boabe de ienupar, menta si grapefruit; notele de mijloc sunt nucsoara, tamaie si piper; Note..
275,00 Lei
Brand: Dior
Dior Homme Cologne 2013 de Christian Dior este un parfum Citric Aromatic de barbati. Dior Homme Cologne 2013 a fost lansat in 2013. Creatorul acestui parfum este Francois Demachy. Nota de varf este bergamota de Calabria; Nota de mijloc este floare de grapefruit; Nota de baza este mosc..
300,00 Lei
Brand: Dior
Dior Homme Sport de Dior este un parfum Lemnos Aromatic de barbati. Dior Homme Sport a fost lansat in 2008. Creatorul acestui parfum este Francois Demachy. Notele de varf sunt grapefruit, bergamot, lamaie de Amalfi si rasina elemi; notele de mijloc sunt vetiver, cedru de Virginia si ghimbir; Notele ..
280,00 Lei
Afişare 1 - 16 din 37 (3 pagini)