Menu
Your Cart

Dior


Brand: Dior
Dior Addict Eau Fraiche 2014 de Dior este un parfum Floral de dama. Dior Addict Eau Fraiche 2014 a fost lansat in 2014. Notele de varf sunt bergamota de Calabria si grapefruit; notele de mijloc sunt frezie si lacramioare; Notele de baza sunt mosc alb si note lemnoase...
300,00 Lei
Brand: Dior
Dior Addict Eau de Parfum de Dior este un parfum Ambra Floral de dama. Dior Addict Eau de Parfum a fost lansat in 2012. Creatorul acestui parfum este François Demachy. Notele de varf sunt mandarina, floare de silkwood si floare de portocal; notele de mijloc sunt Cereus inflo..
400,00 Lei
Brand: Dior
Dior Addict Eau de Toilette de Dior este un parfum Ambra Floral de dama. Dior Addict Eau de Toilette a fost lansat in 2014. Creatorul acestui parfum este François Demachy. Nota de varf este mandarina siciliana; notele de mijloc sunt iasomie Sambac si neroli tunisian; Notele ..
270,00 Lei
Brand: Dior
Les Creations de Monsieur Dior Dioressence de Christian Dior este un parfum Floral de dama lansat in 2009. Nota de varf este muscata; Nota de mijloc este scortisoara; Nota de baza este paciuli...
370,00 Lei
Brand: Dior
Dune de Dior este un parfum Oriental Floral de dama. Dune a fost lansat in 1991. Dune a fost creat de Jean-Louis Sieuzac si Nejla Barbir. Notele de varf sunt aldehide, bujor, mandarina, bergamot si lemn de trandafir brazilian; notele de mijloc sunt crin, iasomie, ylang-ylang, trandafir si Cheiranthu..
450,00 Lei
Brand: Dior
Eau Sauvage de Christian Dior este un parfum Citric Aromatic de barbati. Eau Sauvage a fost lansat in 1966. Creatorul acestui parfum este Edmond Roudnitska. Notele de varf sunt rozmarin, chimion, note fructate, busuioc, bergamot si lamaie; notele de mijloc sunt coriandru, garoafa, lemn de santal, pa..
230,00 Lei
Brand: Dior
Fahrenheit de Dior este un parfum Lemnos Floral Mosc de barbati. Fahrenheit a fost lansat in 1988. Fahrenheit a fost creat de Jean-Louis Sieuzac si Maurice Roger. Notele de varf sunt lavanda, mandarina, paducel, flori de nucsoara, cedru, bergamot, musetel si lamaie; notele de mijloc sunt nucsoara, c..
300,00 Lei
Dior Fahrenheit Le Parfum EDP, barbati
Hot
Brand: Dior
Fahrenheit Le Parfum de Christian Dior este un parfum Oriental Condimentat de barbati. Acesta este un parfum nou, Fahrenheit Le Parfum a fost lansat in 2014. Creatorul acestui parfum este Francois Demachy. Notele de varf sunt lemn dulce, mandarina siciliana si piele intoarsa; notele de mijloc sunt f..
500,00 Lei
Brand: Dior
Higher Energy de Dior este un parfum Lemnos Aromatic de barbati. Higher Energy a fost lansat in 2003. Higher Energy a fost creat de Nathalie Gracia-Cetto si Carlos Vinals. Notele de varf sunt ananas, pepene, boabe de ienupar, menta si grapefruit; notele de mijloc sunt nucsoara, tamaie si piper; Note..
275,00 Lei
Brand: Dior
Dior Homme Cologne 2013 de Christian Dior este un parfum Citric Aromatic de barbati. Dior Homme Cologne 2013 a fost lansat in 2013. Creatorul acestui parfum este Francois Demachy. Nota de varf este bergamota de Calabria; Nota de mijloc este floare de grapefruit; Nota de baza este mosc..
350,00 Lei
Brand: Dior
Dior Homme Sport de Dior este un parfum Lemnos Aromatic de barbati. Dior Homme Sport a fost lansat in 2008. Creatorul acestui parfum este Francois Demachy. Notele de varf sunt grapefruit, bergamot, lamaie de Amalfi si rasina elemi; notele de mijloc sunt vetiver, cedru de Virginia si ghimbir; Notele ..
280,00 Lei
Dior Hypnotic Poison EDP, femei
Hot
Brand: Dior
Hypnotic Poison Eau de Parfum de Christian Dior este un parfum Oriental Vanilat de dama. Acesta este un parfum nou, Hypnotic Poison Eau de Parfum a fost lansat in 2014. Creatorul acestui parfum este Francois Demachy. Notele de varf sunt lemn dulce si migdale; notele de mijloc sunt iasomie Sambac si ..
550,00 Lei
Brand: Dior
Hypnotic Poison de Dior este un parfum Oriental Vanilla de dama. Hypnotic Poison a fost lansat in 1998. Creatorul acestui parfum este Annick Menardo. Notele de varf sunt caisa, prune si nuca de cocos; notele de mijloc sunt tuberoza, iasomie, lacramioare, trandafir, lemn de trandafir brazilian si chi..
350,00 Lei
Dior J'adore Absolu EDP, femei
Hot
Brand: Dior
J'Adore L'Absolu de Dior este un parfum Floral de dama. Acesta este un parfum nou, J'Adore L'Absolu a fost lansat in 2012. Creatorul acestui parfum este Francois Demachy. Parfumul prezinta iasomie, trandafir de Grasse si tuberoza indiana...
340,00 Lei
Brand: Dior
J`adore de Dior este un parfum Floral Fructat de dama. J`adore a fost lansat in 1999. Creatorul acestui parfum este Calice Becker. Notele de varf sunt magnolie, pepene, piersica, Para, bergamot si mandarina; notele de mijloc sunt tuberoza, prune, violeta, orhidee, frezie, iasomie, lacramioare si tra..
300,00 Lei
Brand: Dior
J`Adore In Joy de Christian Dior este un parfum Floral Fructat de dama. Acesta este un parfum nou J`Adore In Joy a fost lansat in 2017. Creatorul acestui parfum este Francois Demachy. Nota de varf este sare de mare; notele de mijloc sunt iasomie Sambac, ylang-ylang, tuberoza si neroli; Nota de baza ..
300,00 Lei
Afişare 1 - 16 din 31 (2 pagini)