Menu
Your Cart

Dolce&Gabbana


D&G Anthology La Force 11 de Dolce&Gabbana este un parfum Oriental Condimentat de barbati. D&G Anthology La Force 11 a fost lansat in 2009. Notele de varf sunt cardamom, scortisoara, si pimento; notele de mijloc sunt nucsoara, heliotrop si chiparos; Notele de baza sunt lemn de santal, va..
140,00 Lei
Dolce de Dolce&Gabbana este un parfum Floral de dama. Acesta este un parfum nou, Dolce a fost lansat in 2014. Notele de varf sunt floare de papaya si neroli; notele de mijloc sunt crin Amaryllis, narcisa si nufar; Notele de baza sunt mosc si cashmeran...
200,00 Lei
Dolce Garden de Dolce&Gabbana este un parfum Floral Fructat Gurmand de dama lansat in 2018. Creatorul acestui parfum este Violaine Collas. Notele de varf sunt mandarina, magnolie si neroli; notele de mijloc sunt ylang-ylang, nuca de cocos si frangipani; Notele de baza sunt lemn de santal, absolu..
190,00 Lei
Dolce Lily de Dolce&Gabbana este un parfum Floral Fructat de dama. Acesta este un parfum nou Dolce Lily a fost lansat in 2022. Notele de varf sunt maracuia, bergamot si lamaie; notele de mijloc sunt crin si trandafir; Notele de baza sunt mosc, lemn de santal si vanilie...
240,00 Lei
Dolce Peony de Dolce&Gabbana este un parfum Floral Fructat Gurmand de dama lansat in 2019. Creatorul acestui parfum este Christophe Raynaud. Notele de varf sunt bergamot, Para, piper roz si ciclama; notele de mijloc sunt bujor, trandafir bulgaresc si frezie; Notele de baza sunt miere, ambroxan, ..
180,00 Lei
Dolce Rose de Dolce&Gabbana este un parfum Floral Fructat de dama. Acesta este un parfum nou Dolce Rose a fost lansat in 2021. Notele de varf sunt strugurei rosii, mar verde si mandarina; notele de mijloc sunt trandafir, trandafir de mai, piersica alba si magnolie; Notele de baza sunt mosc, lemn..
200,00 Lei
Dolce Rosa Excelsa de Dolce&Gabbana este un parfum Floral de dama. Acesta este un parfum nou Dolce Rosa Excelsa a fost lansat in 2016. Notele de varf sunt floare de papaya si neroli; notele de mijloc sunt crin Amaryllis, nufar, narcisa, trandafir si trandafir turcesc; Notele de baza sunt mosc, l..
200,00 Lei
Dolce Shine de Dolce&Gabbana este un parfum Floral Fructat de dama. Acesta este un parfum nou Dolce Shine a fost lansat in 2020. Creatorul acestui parfum este Marie Salamagne. Notele de varf sunt mango, gutuie si grapefruit; notele de mijloc sunt note solare, note ozonice, tuberoza, sare de mare..
220,00 Lei
Dolce Floral Drops de Dolce&Gabbana este un parfum Floral de dama. Acesta este un parfum nou, Dolce Floral Drops a fost lansat in 2015. Dolce Floral Drops a fost creat de Jean-Marc Chaillan si Laurent Le Guernec. Notele de varf sunt neroli, floare de papaya, mar si piersica; notele de mijloc sun..
210,00 Lei
Dolce&Gabbana Pour Homme Intenso de Dolce&Gabbana este un parfum Lemnos Aromatic de barbati. Acesta este un parfum nou, Dolce&Gabbana Pour Homme Intenso a fost lansat in 2014. Notele de varf sunt note de apa, busuioc, lavanda, muscata si galbenele; notele de mijloc sunt tutun, fan, acord..
210,00 Lei
K by Dolce & Gabbana Eau de Parfum de Dolce&Gabbana este un parfum Lemnos Condimentat de barbati. Acesta este un parfum nou K by Dolce & Gabbana Eau de Parfum a fost lansat in 2020. Notele de varf sunt portocala sangerie, pimento, boabe de ienupar, lamaie, lamaie siciliana si cardamom; n..
200,00 Lei
K by Dolce & Gabbana de Dolce&Gabbana este un parfum Lemnos Aromatic de barbati. K by Dolce & Gabbana a fost lansat in 2019. K by Dolce & Gabbana a fost creat de Daphné Bugey si Nathalie Lorson. Notele de varf sunt boabe de ienupar, citrice, portocala sangerie si lamaie siciliana; no..
180,00 Lei
D&G Anthology La Lune 18 de Dolce&Gabbana este un parfum Chypre Floral de dama. D&G Anthology La Lune 18 a fost lansat in 2009. Notele de varf sunt bergamot, mar rosu si note verzi; notele de mijloc sunt tuberoza, trandafir si crin; Notele de baza sunt mosc, lemn de santal, radacina de s..
320,00 Lei
D&G Anthology Le Bateleur 1 de Dolce&Gabbana este un parfum Lemnos Acvatic de barbati. D&G Anthology Le Bateleur 1 a fost lansat in 2009. Notele de varf sunt cardamom, boabe de ienupar si mesteacan; notele de mijloc sunt note de apa si coriandru; Notele de baza sunt vetiver, cedru de Vir..
250,00 Lei
Light Blue Pour Homme Beauty Of Capri de Dolce& Gabbana este un parfum citric aromatic de barbati si a fost lansat in 2016. Notele de varf sunt bergamota siciliana si lamaie; nota de mijloc este petit grain; notele de baza sunt cedru si vetiver...
215,00 Lei
Light Blue Discover Vulcano Pour Homme de Dolce&Gabbana este un parfum Lemnos Aromatic de barbati. Acesta este un parfum nou, Light Blue Discover Vulcano Pour Homme a fost lansat in 2014. Notele de varf sunt lamaie italieneasca si ghimbir; notele de mijloc sunt lavanda si chiparos; Notele de baz..
170,00 Lei
Afişare 1 - 16 din 59 (4 pagini)