Menu
Your Cart

Dolce&Gabbana


Dolce&Gabbana Devotion EDP, femei
Hot
Devotion de Dolce&Gabbana este un parfum Ambra Vanilat de dama. Acesta este un parfum nou Devotion a fost lansat in 2023. Creatorul acestui parfum este Olivier Cresp. Nota de varf este Candied Lemon; notele de mijloc sunt floare de portocal, panacotta si rom; Nota de baza este vanilie...
300,00 Lei
Dolce de Dolce&Gabbana este un parfum Floral de dama. Acesta este un parfum nou, Dolce a fost lansat in 2014. Notele de varf sunt floare de papaya si neroli; notele de mijloc sunt crin Amaryllis, narcisa si nufar; Notele de baza sunt mosc si cashmeran...
200,00 Lei
Dolce Garden de Dolce&Gabbana este un parfum Floral Fructat Gurmand de dama lansat in 2018. Creatorul acestui parfum este Violaine Collas. Notele de varf sunt mandarina, magnolie si neroli; notele de mijloc sunt ylang-ylang, nuca de cocos si frangipani; Notele de baza sunt lemn de santal, absolu..
190,00 Lei
Dolce Lily de Dolce&Gabbana este un parfum Floral Fructat de dama. Acesta este un parfum nou Dolce Lily a fost lansat in 2022. Notele de varf sunt maracuia, bergamot si lamaie; notele de mijloc sunt crin si trandafir; Notele de baza sunt mosc, lemn de santal si vanilie...
240,00 Lei
Dolce Peony de Dolce&Gabbana este un parfum Floral Fructat Gurmand de dama lansat in 2019. Creatorul acestui parfum este Christophe Raynaud. Notele de varf sunt bergamot, Para, piper roz si ciclama; notele de mijloc sunt bujor, trandafir bulgaresc si frezie; Notele de baza sunt miere, ambroxan, ..
180,00 Lei
Dolce Rose de Dolce&Gabbana este un parfum Floral Fructat de dama. Acesta este un parfum nou Dolce Rose a fost lansat in 2021. Notele de varf sunt strugurei rosii, mar verde si mandarina; notele de mijloc sunt trandafir, trandafir de mai, piersica alba si magnolie; Notele de baza sunt mosc, lemn..
200,00 Lei
Dolce Rosa Excelsa de Dolce&Gabbana este un parfum Floral de dama. Acesta este un parfum nou Dolce Rosa Excelsa a fost lansat in 2016. Notele de varf sunt floare de papaya si neroli; notele de mijloc sunt crin Amaryllis, nufar, narcisa, trandafir si trandafir turcesc; Notele de baza sunt mosc, l..
200,00 Lei
Dolce Shine de Dolce&Gabbana este un parfum Floral Fructat de dama. Acesta este un parfum nou Dolce Shine a fost lansat in 2020. Creatorul acestui parfum este Marie Salamagne. Notele de varf sunt mango, gutuie si grapefruit; notele de mijloc sunt note solare, note ozonice, tuberoza, sare de mare..
220,00 Lei
Dolce Floral Drops de Dolce&Gabbana este un parfum Floral de dama. Acesta este un parfum nou, Dolce Floral Drops a fost lansat in 2015. Dolce Floral Drops a fost creat de Jean-Marc Chaillan si Laurent Le Guernec. Notele de varf sunt neroli, floare de papaya, mar si piersica; notele de mijloc sun..
210,00 Lei
Dolce&Gabbana Pour Homme Intenso de Dolce&Gabbana este un parfum Lemnos Aromatic de barbati. Acesta este un parfum nou, Dolce&Gabbana Pour Homme Intenso a fost lansat in 2014. Notele de varf sunt note de apa, busuioc, lavanda, muscata si galbenele; notele de mijloc sunt tutun, fan, acord..
210,00 Lei
K by Dolce & Gabbana Eau de Parfum de Dolce&Gabbana este un parfum Lemnos Condimentat de barbati. Acesta este un parfum nou K by Dolce & Gabbana Eau de Parfum a fost lansat in 2020. Notele de varf sunt portocala sangerie, pimento, boabe de ienupar, lamaie, lamaie siciliana si cardamom; n..
200,00 Lei
K by Dolce & Gabbana de Dolce&Gabbana este un parfum Lemnos Aromatic de barbati. K by Dolce & Gabbana a fost lansat in 2019. K by Dolce & Gabbana a fost creat de Daphné Bugey si Nathalie Lorson. Notele de varf sunt boabe de ienupar, citrice, portocala sangerie si lamaie siciliana; no..
180,00 Lei
Dolce&Gabbana K Intense EDPI, bărbați
Nou
K by Dolce & Gabbana Eau de Parfum Intense de Dolce&Gabbana este un parfum de barbati. Acesta este un parfum nou K by Dolce & Gabbana Eau de Parfum Intense a fost lansat in 2024. Nota de varf este sofran; Nota de mijloc este smochina; Nota de baza este pielarie...
400,00 Lei
Dolce&Gabbana Light Blue Eau Intense EDP, barbati
Hot
Light Blue Eau Intense Pour Homme de Dolce&Gabbana este un parfum Lemnos Acvatic de barbati. Acesta este un parfum nou Light Blue Eau Intense Pour Homme a fost lansat in 2017. Creatorul acestui parfum este Alberto Morillas. Notele de varf sunt mandarina si grapefruit; notele de mijloc sunt apa d..
220,00 Lei
Light Blue Eau Intense de Dolce&Gabbana este un parfum Floral Fructat de dama. Acesta este un parfum nou Light Blue Eau Intense a fost lansat in 2017. Creatorul acestui parfum este Olivier Cresp. Notele de varf sunt lamaie si mar Granny Smith; notele de mijloc sunt galbenele si iasomie; Notele d..
290,00 Lei
Light Blue Italian Love de Dolce&Gabbana este un parfum Lemnos Aromatic de dama. Acesta este un parfum nou Light Blue Italian Love a fost lansat in 2022. Creatorul acestui parfum este Olivier Cresp. Notele de varf sunt lamaie italieneasca si mar Granny Smith; notele de mijloc sunt ambretta (nalb..
240,00 Lei
Afişare 1 - 16 din 32 (2 pagini)