Menu
Your Cart

Elizabeth Arden


After Five de Elizabeth Arden este un parfum Floral Lemnos Mosc de dama. After Five a fost lansat in 2005. Creatorul acestui parfum este Olivier Gillotin. Notele de varf sunt caprifoi, coriandru, prune si bergamot; notele de mijloc sunt lotus indian, iasomie, sofran si lacramioare; Notele de baza su..
125,00 Lei
5th Avenue de Elizabeth Arden este un parfum Floral de dama. 5th Avenue a fost lansat in 1996. Creatorul acestui parfum este Ann Gottlieb. Notele de varf sunt magnolie, flori de tei, mandarina, liliac, lacramioare si bergamot; notele de mijloc sunt nucsoara, garoafa, tuberoza, violeta, piersica, ias..
140,00 Lei
Style de Elizabeth Arden este un parfum Floral Fructat Gurmand de dama. Avenue Style a fost lansat in 2009. Creatorul acestui parfum este Yann Vasnier. Notele de varf sunt bergamot, piper roz, tagetes si zmeura; notele de mijloc sunt piersica, bujor, ciocolata alba, prune si flori de mar; Notele de ..
125,00 Lei
Arden Beauty de Elizabeth Arden este un parfum Floral Verde de dama. Arden Beauty a fost lansat in 2002. Creatorul acestui parfum este Antoine Lie. Notele de varf sunt stanjenel, bergamot, floare dde orez si note verzi; notele de mijloc sunt orhidee, ghimbir, rabarbar, lotus si crin; Notele de baza ..
100,00 Lei
Blue Grass de Elizabeth Arden este un parfum Floral Verde de dama. Blue Grass a fost lansat in 1989. Creatorul acestui parfum este George Fuchs. Notele de varf sunt aldehide, floare de portocal, lavanda, neroli, bergamot, crin si muscata; notele de mijloc sunt condimente, garoafa, tuberoza, lavanda,..
100,00 Lei
Green Tea Lotus de Elizabeth Arden este un parfum Floral Fructat de dama. Green Tea Lotus a fost lansat in 2008. Creatorul acestui parfum este Rodrigo Flores-Roux. Notele de varf sunt yuzu, floare de cires si prune; notele de mijloc sunt lotus, ceai, crin si osmanthus; Notele de baza sunt mesteacan ..
90,00 Lei
Mediterranean de Elizabeth Arden este un parfum Lemnos Floral Mosc de dama. Mediterranean a fost lansat in 2007. Creatorul acestui parfum este Claude Dir. Notele de varf sunt mandarina siciliana, prune si piersica; notele de mijloc sunt magnolie, orhidee si wisteria; Notele de baza sunt lemn de sant..
135,00 Lei
Pretty de Elizabeth Arden este un parfum Floral de dama. Pretty a fost lansat in 2009. Creatorul acestui parfum este Claude Dir. Notele de varf sunt mandarina, floare de portocal si piersica; notele de mijloc sunt iasomie, crin, bujor si stanjenel; Notele de baza sunt mosc, ambra si note lemnoase..
140,00 Lei
Red Door de Elizabeth Arden este un parfum Oriental Floral de dama. Red Door a fost lansat in 1989. Creatorul acestui parfum este Carlos Benaim. Notele de varf sunt floare de portocal, prune, violeta, piersica, anason si trandafir; notele de mijloc sunt miere, garoafa, tuberoza, orhidee, frezie, cri..
160,00 Lei
Splendor de Elizabeth Arden este un parfum Oriental Floral de dama. Splendor a fost lansat in 1998. Creatorul acestui parfum este James Krivda. Notele de varf sunt ananas, wisteria, frezie, bujor, zambila, mar, sangele voinicului si bergamot; notele de mijloc sunt magnolie, trandafir de ceai, crin, ..
100,00 Lei
Sunflowers de Elizabeth Arden este un parfum Floral Fructat de dama. Sunflowers a fost lansat in 1993. Creatorul acestui parfum este David Apel. Notele de varf sunt floare de portocal, pepene, mandarina, piersica, bergamot, lemn de trandafir brazilian si lamaie; notele de mijloc sunt ciclama, osmant..
100,00 Lei
White Tea de Elizabeth Arden este un parfum Lemnos Floral Mosc de dama lansat in 2017. A fost creat de Rodrigo Flores-Roux, Guillaume Flavigny si Caroline Sabas. Notele de varf sunt mandarina, salvie, feriga si note marine; notele de mijloc sunt ceai alb, ceai Mate si stanjenel alb; Notele de baza s..
150,00 Lei
White Tea Wild Rose de Elizabeth Arden este un parfum Floral de dama lansat in 2019. A fost creat de Guillaume Flavigny si Rodrigo Flores-Roux. Notele de varf sunt ceai alb, floare de par, strugurei rosii si Palmarosa; notele de mijloc sunt trandafir bulgaresc, trandafir turcesc, bujor si salvie; No..
160,00 Lei
Afişare 1 - 13 din 13 (1 pagini)