Menu
Your Cart

Elizabeth Arden


After Five de Elizabeth Arden este un parfum Floral Lemnos Mosc de dama. After Five a fost lansat in 2005. Creatorul acestui parfum este Olivier Gillotin. Notele de varf sunt caprifoi, coriandru, prune si bergamot; notele de mijloc sunt lotus indian, iasomie, sofran si lacramioare; Notele de baza su..
125,00 Lei
5th Avenue de Elizabeth Arden este un parfum Floral de dama. 5th Avenue a fost lansat in 1996. Creatorul acestui parfum este Ann Gottlieb. Notele de varf sunt magnolie, flori de tei, mandarina, liliac, lacramioare si bergamot; notele de mijloc sunt nucsoara, garoafa, tuberoza, violeta, piersica, ias..
140,00 Lei
5th Avenue NYC Limited Editon de Elizabeth Arden este un parfum Oriental Floral de dama. 5th Avenue NYC Limited Editon a fost lansat in 2013. Notele de varf sunt bergamot, piersica si mar; notele de mijloc sunt coacaze negre, iasomie, bujor si floare de prun; Notele de baza sunt ambra, vanilie, boab..
120,00 Lei
Style de Elizabeth Arden este un parfum Floral Fructat Gurmand de dama. Avenue Style a fost lansat in 2009. Creatorul acestui parfum este Yann Vasnier. Notele de varf sunt bergamot, piper roz, tagetes si zmeura; notele de mijloc sunt piersica, bujor, ciocolata alba, prune si flori de mar; Notele de ..
125,00 Lei
Arden Beauty de Elizabeth Arden este un parfum Floral Verde de dama. Arden Beauty a fost lansat in 2002. Creatorul acestui parfum este Antoine Lie. Notele de varf sunt stanjenel, bergamot, floare dde orez si note verzi; notele de mijloc sunt orhidee, ghimbir, rabarbar, lotus si crin; Notele de baza ..
100,00 Lei
Blue Grass de Elizabeth Arden este un parfum Floral Verde de dama. Blue Grass a fost lansat in 1989. Creatorul acestui parfum este George Fuchs. Notele de varf sunt aldehide, floare de portocal, lavanda, neroli, bergamot, crin si muscata; notele de mijloc sunt condimente, garoafa, tuberoza, lavanda,..
100,00 Lei
Green Tea Lotus de Elizabeth Arden este un parfum Floral Fructat de dama. Green Tea Lotus a fost lansat in 2008. Creatorul acestui parfum este Rodrigo Flores-Roux. Notele de varf sunt yuzu, floare de cires si prune; notele de mijloc sunt lotus, ceai, crin si osmanthus; Notele de baza sunt mesteacan ..
90,00 Lei
Green Tea Pear Blossom de Elizabeth Arden este un parfum Floral Fructat de dama. Acesta este un parfum nou Green Tea Pear Blossom a fost lansat in 2020. Notele de varf sunt Para, lamaie siciliana si bergamot; notele de mijloc sunt ceai verde, floare de par, iasomie Sambac si ceai Mate; Notele de baz..
90,00 Lei
Mediterranean de Elizabeth Arden este un parfum Lemnos Floral Mosc de dama. Mediterranean a fost lansat in 2007. Creatorul acestui parfum este Claude Dir. Notele de varf sunt mandarina siciliana, prune si piersica; notele de mijloc sunt magnolie, orhidee si wisteria; Notele de baza sunt lemn de sant..
135,00 Lei
5th Avenue NYC Uptown de Elizabeth Arden este un parfum Floral Lemnos Mosc de dama lansat in 2017. Notele de varf sunt piper roz, vin alb si petit grain; notele de mijloc sunt ciclama, floare de cires japonez, magnolie si iedera; Notele de baza sunt vanilie, boabe de tonka, lemn de santal si mosc...
140,00 Lei
Pretty de Elizabeth Arden este un parfum Floral de dama. Pretty a fost lansat in 2009. Creatorul acestui parfum este Claude Dir. Notele de varf sunt mandarina, floare de portocal si piersica; notele de mijloc sunt iasomie, crin, bujor si stanjenel; Notele de baza sunt mosc, ambra si note lemnoase..
140,00 Lei
Provocative woman de Elizabeth Arden este un parfum Oriental Floral de dama. Provocative woman a fost lansat in 2004. Provocative woman a fost creat de Jean-Marc Chaillan si Loc Dong. Notele de varf sunt gutuie, zmeura, ghimbir, piersica si lotus; notele de mijloc sunt caisa, frezie roz, orhidee si ..
125,00 Lei
Red Door Aura de Elizabeth Arden este un parfum Floral Lemnos Mosc de dama. Red Door Aura a fost lansat in 2012. Creatorul acestui parfum este Carlos Benaim. Notele de varf sunt bergamot, zmeura si floare de portocal; notele de mijloc sunt iasomie si trandafir; Notele de baza sunt lemn de santal, mo..
120,00 Lei
Red Door de Elizabeth Arden este un parfum Oriental Floral de dama. Red Door a fost lansat in 1989. Creatorul acestui parfum este Carlos Benaim. Notele de varf sunt floare de portocal, prune, violeta, piersica, anason si trandafir; notele de mijloc sunt miere, garoafa, tuberoza, orhidee, frezie, cri..
160,00 Lei
Red Door Velvet de Elizabeth Arden este un parfum Floral Fructat de dama. Red Door Velvet a fost lansat in 2006. Creatorul acestui parfum este Sophie Labbe. Notele de varf sunt ceai, bergamot, lacramioare si ciclama; notele de mijloc sunt bujor, frezie si iasomie; Notele de baza sunt mosc, paciuli, ..
280,00 Lei
Splendor de Elizabeth Arden este un parfum Oriental Floral de dama. Splendor a fost lansat in 1998. Creatorul acestui parfum este James Krivda. Notele de varf sunt ananas, wisteria, frezie, bujor, zambila, mar, sangele voinicului si bergamot; notele de mijloc sunt magnolie, trandafir de ceai, crin, ..
100,00 Lei
Afişare 1 - 16 din 22 (2 pagini)