Menu
Your Cart

Emanuel Ungaro


Apparition de Emanuel Ungaro este un parfum Floral Fructat de dama. Apparition a fost lansat in 2004. Apparition a fost creat de Francoise Caron si Francis Kurkdjian. Notele de varf sunt zmeura si piper dulce; notele de mijloc sunt floarea pasiunii si trandafir; Notele de baza sunt paciuli, heliotro..
120,00 Lei
Desnuda de Emanuel Ungaro este un parfum Oriental Floral de dama. Desnuda a fost lansat in 2001. Creatorul acestui parfum este Domitille Michalon. Notele de varf sunt tuberoza, mandarina sangerie, piper, bergamota siciliana, piersica alba si cardamom; notele de mijloc sunt ciclama, stanjenel, prune,..
130,00 Lei
Fruit d'Amour Green de Emanuel Ungaro este un parfum Floral Fructat de dama lansat in 2015. Creatorul acestui parfum este Alex Lee. Notele de varf sunt mar verde, mandarina si portocala; notele de mijloc sunt iasomie si piersica alba; Nota de baza este mosc alb...
130,00 Lei
Ungaro L'Homme III de Emanuel Ungaro este un parfum Aromatic Verde de barbati. Ungaro L'Homme III a fost lansat in 1993. Notele de varf sunt portocala, lemn de mahon, coriandru, lavanda, vodka, salvie si lamaie; notele de mijloc sunt iasomie, lacramioare, trandafir si muscata; Notele de baza sunt le..
130,00 Lei
Ungaro Blue Ice de Emanuel Ungaro este un parfum Lemnos Aromatic de barbati. Acesta este un parfum nou, Ungaro Blue Ice a fost lansat in 2012. Notele de varf sunt ananas, bergamota de Calabria, lamaie siciliana si cardamom de Guatemala; notele de mijloc sunt chiparos, pepene, gutuie, pelin si frunza..
120,00 Lei
Ungaro Man de Emanuel Ungaro este un parfum Aromatic Fougere de barbati. Ungaro Man a fost lansat in 2008. Nota de varf este busuioc; Nota de mijloc este tutun; Nota de baza este cedru...
140,00 Lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)