Menu
Your Cart

Giorgio Armani


Acqua Di Gio Absolu de Giorgio Armani este un parfum lemnos aromatic de barbati. Parfumul a fost lansat in 2018 iar creatorul lui este Alberto Morillas. Notele de varf sunt bergamot, note marine, grapefruit, lamaie, para si mar; notele de mijloc sunt muscata, lavanda si rozmarin; notele de baza sunt..
400,00 Lei
Acqua di Giò Eau de Parfum de Giorgio Armani este un parfum Aromatic Acvatic de barbati. Acesta este un parfum nou Acqua di Giò Eau de Parfum a fost lansat in 2022. Notele de varf sunt note marine si mandarina verde; notele de mijloc sunt salvie, lavanda si muscata; Notele de baza sunt note minerale..
260,00 Lei
Armani Acqua di Gio EDT, barbati
Hot
Acqua di Gio de Giorgio Armani este un parfum Aromatic Acvatic de barbati. Acqua di Gio a fost lansat in 1996. Creatorul acestui parfum este Alberto Morillas. Notele de varf sunt portocala, lamaie verde, mandarina, iasomie, bergamot, lamaie si neroli; notele de mijloc s..
150,00 Lei
Armani Acqua di Gio Parfum, barbati
Hot
Acqua di Giò Parfum de Giorgio Armani este un parfum Lemnos Acvatic de barbati. Acesta este un parfum nou Acqua di Giò Parfum a fost lansat in 2023. Creatorul acestui parfum este Alberto Morillas. Notele de varf sunt Note marine si bergamot; notele de mijloc sunt rozmarin, s..
290,00 Lei
Armani Acqua di Gio Profondo EDP, barbati
Hot
Acqua di Giò Profondo de Giorgio Armani este un parfum Aromatic Fougere de barbati. Acesta este un parfum nou Acqua di Giò Profondo a fost lansat in 2020. Creatorul acestui parfum este Alberto Morillas. Notele de varf sunt note marine, Aquozone, bergamot si mandarina verde; ..
430,00 Lei
Acqua di Gioia de Giorgio Armani este un parfum Floral Acvatic de dama. Acqua di Gioia a fost lansat in 2010. Acqua di Gioia a fost creat de Loc Dong, Anne Flipo si Dominique Ropion. Notele de varf sunt lamaie de Amalfi si menta; Nota de mijloc este iasomie de apa; Notele de..
300,00 Lei
Armani Code A-List de Giorgio Armani este un parfum Ambra Lemnos de barbati. Armani Code A-List a fost lansat in 2018. Notele de varf sunt mandarina verde si bergamot; Nota de mijloc este lavanda; Notele de baza sunt boabe de tonka si lemn de guaiac...
220,00 Lei
Armani Code for Women de Giorgio Armani este un parfum Floral de dama. Armani Code for Women a fost lansat in 2006. Armani Code for Women a fost creat de Carlos Benaim, Dominique Ropion si Olivier Polge. Notele de varf sunt portocala italieneasca, iasomie si portocala amarui..
280,00 Lei
Armani Code de Giorgio Armani este un parfum oriental condimentat de barbati. Parfumul a fost lansat in 2004 si a fost creat de Antoine Lie, Antoine Miasondieu si Clement Gavarry. Notele de varf sunt bergamot si lamaie; notele de mijloc sunt anason stelat, floare de maslin si lemn de guaiac; notele ..
250,00 Lei
Armani Code Parfum, EDP, barbati
Hot
Armani Code Parfum de Giorgio Armani este un parfum Lemnos Aromatic de barbati. Acesta este un parfum nou Armani Code Parfum a fost lansat in 2022. Creatorul acestui parfum este Antoine Maisondieu. Notele de varf sunt bergamot si frunze de bergamota; notele de mijloc sunt stanjenel, iris, salvie si ..
370,00 Lei
Armani Code Turquoise for Women de Giorgio Armani este un parfum Floral de dama. Armani Code Turquoise for Women a fost lansat in 2015. Notele de varf sunt floare de portocal, neroli si Para; notele de mijloc sunt floare de portocal, ghimbir si iasomie; Notele de baza sunt floare de portocal, mosc, ..
350,00 Lei
Eau de Nuit de Giorgio Armani este un parfum Oriental Fougere de barbati. Acesta este un parfum nou, Eau de Nuit a fost lansat in 2013. Notele de varf sunt bergamot si piper roz; notele de mijloc sunt cardamom, nucsoara, stanjenel si heliotrop; Notele de baza sunt cedru, amb..
500,00 Lei
Eau Pour Homme de Giorgio Armani este un parfum Citric Aromatic de barbati. Acesta este un parfum nou, Eau Pour Homme a fost lansat in 2013. Notele de varf sunt bergamot, mandarina si busuioc; notele de mijloc sunt cuisoare, crin si nucsoara; Notele de baza sunt paciuli, lichen si lemn de santal...
230,00 Lei
Armani He, barbati Tendințele modei se schimbă, dar un parfum elegant și seducător vă asigură oricând succesul. Apa de toaletă pentru bărbați Armani Emporio He este inspirată din natură, oferind o combinație neobișnuită de ingrediente, care amplifică virilitatea și farmecul. Această împletire p..
200,00 Lei
Armani My Way EDP, femei
Hot
Armani My Way, FemeiDincolo de orizont și mai departe. Peste tot vă așteaptă tot felul de întâlniri, iar apa de parfum pentru femei Armani My Way vă invită să descoperiți lumea. Dacă profitați de șansa de a vă lărgi orizonturile, acest ghid elegant parfumat și sofisticat vă va însoți oriunde veți me..
200,00 Lei
Afişare 1 - 16 din 30 (2 pagini)