Menu
Your Cart

Giorgio Armani


Acqua Di Gio Absolu de Giorgio Armani este un parfum lemnos aromatic de barbati. Parfumul a fost lansat in 2018 iar creatorul lui este Alberto Morillas. Notele de varf sunt bergamot, note marine, grapefruit, lamaie, para si mar; notele de mijloc sunt muscata, lavanda si rozmarin; notele de baza sunt..
230,00 Lei
Acqua di Giò Eau de Parfum de Giorgio Armani este un parfum Aromatic Acvatic de barbati. Acesta este un parfum nou Acqua di Giò Eau de Parfum a fost lansat in 2022. Notele de varf sunt note marine si mandarina verde; notele de mijloc sunt salvie, lavanda si muscata; Notele de baza sunt note minerale..
260,00 Lei
Acqua di Gio de Giorgio Armani este un parfum Aromatic Acvatic de barbati. Acqua di Gio a fost lansat in 1996. Creatorul acestui parfum este Alberto Morillas. Notele de varf sunt portocala, lamaie verde, mandarina, iasomie, bergamot, lamaie si neroli; notele de mijloc s..
160,00 Lei
Acqua di Giò Profondo Lights de Giorgio Armani este un parfum Aromatic Acvatic de barbati. Acesta este un parfum nou Acqua di Giò Profondo Lights a fost lansat in 2021. Acqua di Giò Profondo Lights a fost creat de Alberto Morillas si Firmenich. Notele de varf sunt note marine, mandarina verde si car..
240,00 Lei
Acqua di Giò Profondo de Giorgio Armani este un parfum Aromatic Fougere de barbati. Acesta este un parfum nou Acqua di Giò Profondo a fost lansat in 2020. Creatorul acestui parfum este Alberto Morillas. Notele de varf sunt note marine, Aquozone, bergamot si mandarina verde; ..
190,00 Lei
Acqua di Gio Profumo de Giorgio Armani este un parfum Aromatic Acvatic de barbati. Acesta este un parfum nou, Acqua di Gio Profumo a fost lansat in 2015. Creatorul acestui parfum este Alberto Morillas. Notele de varf sunt bergamot si note marine; notele de mijloc sunt m..
260,00 Lei
Acqua di Gio de Giorgio Armani este un parfum Floral Fructat de dama. Acqua di Gio a fost lansat in 1995. Creatorul acestui parfum este Alberto Morillas. Notele de varf sunt bujor, ananas, vodka mosc, violeta, piersica, frunze de bananier si lamaie; notele de mijloc sun..
230,00 Lei
Aqua Di Gioia Jasmine de Giorgio Armani este un parfum Floral Acvatic de dama. Acesta este un parfum nou Acqua Di Gioia Jasmine a fost lansat in 2015. Notele de varf sunt galbanum, lamaie, mar verde si frunza de violeta; notele de mijloc sunt iasomie de apa si iasomie; Notele de baza sunt zahar brun..
340,00 Lei
Armani Code A-List de Giorgio Armani este un parfum Ambra Lemnos de barbati. Armani Code A-List a fost lansat in 2018. Notele de varf sunt mandarina verde si bergamot; Nota de mijloc este lavanda; Notele de baza sunt boabe de tonka si lemn de guaiac...
220,00 Lei
Armani Code Absolu Gold de Giorgio Armani este un parfum Ambra Condimentat de barbati. Acesta este un parfum nou Armani Code Absolu Gold a fost lansat in 2020. Creatorul acestui parfum este Antoine Maisondieu. Notele de varf sunt mandarina si mar verde; notele de mijloc sunt..
310,00 Lei
Armani Code Absolu, barbati
Hot
Armani Code Absolu de Giorgio Armani este un parfum oriental condimentat de barbati. Parfumul a fost lansat in 2019 si a fost creat de Antoine Maisondieu. Notele de varf sunt mandarina verde si mar; notele de mijloc sunt floare de portocal, nucsoara si seminte de morcov; notele de baza sunt piele in..
260,00 Lei
Armani Code Absolu este un parfum floral de dama. Notele de varf sunt de mandarina verde si mar; notele de mijloc sunt nucsoara, floare de portocal si seminte de mrocov; notele de baza sunt vanilie, piele intoarsa, note lemnoase si boabe de tonka...
220,00 Lei
Armani Code Eau de Parfum de Giorgio Armani este un parfum Ambra Fougere de barbati. Acesta este un parfum nou Armani Code Eau de Parfum a fost lansat in 2021. Creatorul acestui parfum este Antoine Maisondieu. Notele de varf sunt lavanda, lamaie si bergamot; Nota de mijloc e..
230,00 Lei
Armani Code EDT, femei
Hot
Armani Code for Women de Giorgio Armani este un parfum Floral de dama. Armani Code for Women a fost lansat in 2006. Armani Code for Women a fost creat de Carlos Benaim, Dominique Ropion si Olivier Polge. Notele de varf sunt portocala italieneasca, iasomie si portocala amarui..
240,00 Lei
Armani Code Le parfum, barbati
Hot
Armani Code Parfum de Giorgio Armani este un parfum Lemnos Aromatic de barbati. Acesta este un parfum nou Armani Code Parfum a fost lansat in 2022. Creatorul acestui parfum este Antoine Maisondieu. Notele de varf sunt bergamot si frunze de bergamota; notele de mijloc sunt stanjenel, iris, salvie si ..
260,00 Lei
Afişare 1 - 16 din 49 (4 pagini)