Menu
Your Cart

Guess


Brand: Guess
Gues 1981 for Men de Guess este un parfum lemnos cypre de barbati si a fost lansat in 2017. Notele de varf sunt bergamot si frunza de violate; notele de mijloc sunt cedru,lichen si Ambergris; notele de baza sunt pielarie si olibanum...
130,00 Lei
Brand: Guess
Guess 1981 Indigo for Men de Guess este un parfum lemnos aromatic de barbati si a fost lansat in 2018. Notele de varf sunt bergamot, salvie, lavanda albastra si smochina; notele de mijloc sunt nectar de cocos, stanjenel, boabe de tonka si lichen; notele de baza sunt ambra, mosc si cedru...
130,00 Lei
Brand: Guess
Guess 1981 Los Angeles Men de Guess este un parfum oriental fougere de barbati. Parfumul a fost lansat in 2019 si a fost creat de Christine Hassan. Notele de varf sunt bergamot, piper negru si prune; notele de mijloc sunt ghimbir, muscata si menta; notele de baza sunt vetiver, lemn de santal, tutun ..
130,00 Lei
Brand: Guess
Guess By Marciano de Guess este un parfum Floral Fructat de dama. Creatorul acestui parfum este Barbara Zoebelein. Notele de varf sunt grapefruit, cardamom, Curacao si carambola (fructul stea); notele de mijloc sunt bujor, iasomie si caprifoi; Notele de baza sunt mosc, vanilie si note lemnoase...
130,00 Lei
Brand: Guess
Guess by Marciano for Men de Guess este un parfum de barbati. Guess by Marciano for Men a fost lansat in 2009. Parfumul prezinta piper, mandarina, ghimbir, note condimentate, lavanda, salvie, violeta, neroli, carambola (fructul stea), rozmarin, abanos, paciuli, ambra, pielarie si mosc...
130,00 Lei
Brand: Guess
Dare de Guess este un parfum lemnos condimentat de barbati. Parfumul a fost lansat in 2016 si a fost creat de Jacques Huclier. Notele de varf sunt bergamot, piper alb si boabe de ienupar; notele de mijloc sunt muscata, cashmeran si iasomie; notele de baza sunt mosc, paciuli si cedru...
130,00 Lei
Brand: Guess
Guess Girl Belle de Guess este un parfum Floral Fructat de dama. Guess Girl Belle a fost lansat in 2013. Notele de varf sunt fructe mici salbatice si sampanie; notele de mijloc sunt bujor, iasomie si violeta; Notele de baza sunt lemn de santal australian, mosc si vanilie..
130,00 Lei
Brand: Guess
Guess Girl de Guess este un parfum Floral Fructat de dama. Acesta este un parfum nou, Guess Girl a fost lansat in 2013. Creatorul acestui parfum este Laurent Le Guernec. Notele de varf sunt zmeura, pepene si bergamot; notele de mijloc sunt orhidee, crin si salcam; Notele de baza sunt lemn de santal ..
130,00 Lei
Brand: Guess
Guess Girl Summer de Guess este un parfum Floral Lemnos Mosc de dama. Acesta este un parfum nou, Guess Girl Summer a fost lansat in 2014. Creatorul acestui parfum este Honorine Blanc. Notele de varf sunt bergamot, mandarina si neroli; notele de mijloc sunt floare de portocal, nufar, flori si trandaf..
130,00 Lei
Brand: Guess
Guess Man de Guess este un parfum Citric Aromatic de barbati. Guess Man a fost lansat in 2006. Creatorul acestui parfum este Steve Demercado. Nota de varf este pelin; notele de mijloc sunt nucsoara, piper alb, ghimbir si lavanda; Notele de baza sunt lemn de santal, balsam de Peru, brad, ambra, mosc ..
130,00 Lei
Brand: Guess
Guess Night Access de Guess este un parfum Lemnos de barbati. Acesta este un parfum nou, Guess Night Access a fost lansat in 2014. Guess Night Access a fost creat de Antoine Lie si Francis Kurkdjian. Notele de varf sunt sofran, grapefruit de Forida si elemi; notele de mijloc sunt cedru si muscata; N..
150,00 Lei
Brand: Guess
Guess Night de Guess este un parfum Lemnos de barbati. Guess Night a fost lansat in 2013. Guess Night a fost creat de Antoine Lie si Francis Kurkdjian. Notele de varf sunt piper, grapefruit si elemi; notele de mijloc sunt vetiver, cedru si muscata; Notele de baza sunt paciuli, labdanum si coaja de v..
130,00 Lei
Brand: Guess
Guess Seductive Homme Blue de Guess este un parfum Lemnos Acvatic de barbati. Acesta este un parfum nou, Guess Seductive Homme Blue a fost lansat in 2012. Creatorul acestui parfum este Guillaume Flavigny. Notele de varf sunt caviar, citrice, cardamom si piper negru; notele de mijloc sunt muscata si ..
130,00 Lei
Afişare 1 - 16 din 41 (3 pagini)