Menu
Your Cart

Kenzo


Brand: Kenzo
Kenzo Amour de Kenzo este un parfum Floral Lemnos Mosc de dama. Kenzo Amour a fost lansat in 2006. Kenzo Amour a fost creat de Daphne Bugey si Olivier Cresp. Notele de varf sunt ceai alb si orez; notele de mijloc sunt floare de cires, frangipani si heliotrop; Notele de baza sunt mosc, vanilie, note ..
180,00 Lei
Brand: Kenzo
Kenzo Amour Florale de Kenzo este un parfum Floral de dama. Kenzo Amour Florale a fost lansat in 2009. Creatorul acestui parfum este Daphné Bugey. Notele de varf sunt neroli, grapefruit, cardamom si coacaze negre; notele de mijloc sunt gardenie, frangipani si trandafir; Notele de baza sunt mosc si c..
140,00 Lei
Brand: Kenzo
Ca Sent Beau de Kenzo este un parfum Floral Fructat de dama. Ca Sent Beau a fost lansat in 1989. Creatorul acestui parfum este Francoise Caron. Notele de varf sunt mandarina, paciuli si bergamot; notele de mijloc sunt tuberoza, floare de portocal african, coriandru, ylang-ylang, gardenie, iasomie si..
280,00 Lei
Brand: Kenzo
Couleur Kenzo Jaune-Yellow de Kenzo este un parfum Floral de dama. Couleur Kenzo Jaune-Yellow a fost lansat in 2012. Creatorul acestui parfum este Jean Jacques. Notele de varf sunt lamaie si bergamot; notele de mijloc sunt floare de portocal si iasomie; Notele de baza sunt vanilie si mosc...
200,00 Lei
Brand: Kenzo
Couleur Kenzo Rose-Pink de Kenzo este un parfum Ambra Floral de dama. Couleur Kenzo Rose-Pink a fost lansat in 2013. Couleur Kenzo Rose-Pink a fost creat de Jean Jacques si Sylvie Fischer. Notele de varf sunt grapefruit si aglica; notele de mijloc sunt trandafir si sofran;..
200,00 Lei
Brand: Kenzo
Flower by Kenzo Eau de Vie de Kenzo este un parfum Floral de dama. Flower by Kenzo Eau de Vie a fost lansat in 2019. Flower by Kenzo Eau de Vie a fost creat de Alberto Morillas, Marie Salamagne si Fabrice Pellegrin. Notele de varf sunt neroli, ghimbir, petit grain si bergamot; notele de mijloc sunt ..
200,00 Lei
Brand: Kenzo
Flower by Kenzo Poppy Bouquet Eau de Parfum de Kenzo este un parfum Floral de dama. Acesta este un parfum nou Flower by Kenzo Poppy Bouquet Eau de Parfum a fost lansat in 2020. Flower by Kenzo Poppy Bouquet Eau de Parfum a fost creat de Dora Baghriche si Alberto Morillas. Nota de varf este Para Nash..
180,00 Lei
Brand: Kenzo
Flower by Kenzo Red Edition de Kenzo este un parfum Floral de dama. Flower by Kenzo Red Edition a fost lansat in 2018. Creatorul acestui parfum este Alberto Morillas. Notele de varf sunt mandarina sangerie, portocala si bergamot; notele de mijloc sunt frangipani, ylang-ylang, iasomie, floare de port..
180,00 Lei
Brand: Kenzo
Flower Tag de Kenzo este un parfum Floral Fructat de dama. Flower Tag a fost lansat in 2011. Creatorul acestui parfum este Olivier Cresp. Notele de varf sunt rabarbar, coacaze negre si mandarina; notele de mijloc sunt bujor, lacramioare si iasomie; Notele de baza sunt vanilie, mosc si ceai...
230,00 Lei
Brand: Kenzo
Kenzo Homme Sport de Kenzo este un parfum Lemnos Condimentat de barbati. Acesta este un parfum nou, Kenzo Homme Sport a fost lansat in 2012. Creatorul acestui parfum este Francois Demachy. Notele de varf sunt grapefruit, lamaie si menta; notele de mijloc sunt muscata, floare de ghimbir si condimente..
180,00 Lei
Brand: Kenzo
Kenzo Jungle L'Elephant de Kenzo este un parfum Ambra Condimentat de dama. Kenzo Jungle L'Elephant a fost lansat in 1996. Creatorul acestui parfum este Dominique Ropion. Notele de varf sunt cuisoare, chimion si mandarina; notele de mijloc sunt cardamom, chimion, lemn dulce, mango, ylang-ylang, helio..
230,00 Lei
Brand: Kenzo
Kenzo World de Kenzo este un parfum Floral de dama. Kenzo World a fost lansat in 2016. Creatorul acestui parfum este Francis Kurkdjian. Nota de varf este fructe rosii; notele de mijloc sunt bujor, note florale si iasomie egipteana; Nota de baza este ambroxan...
200,00 Lei
Brand: Kenzo
Kenzo World Eau de Toilette de Kenzo este un parfum Floral Fructat de dama. Kenzo World Eau de Toilette a fost lansat in 2018. Kenzo World Eau de Toilette a fost creat de Francis Kurkdjian si Maïa Lernout. Notele de varf sunt Para si bergamot; notele de mijloc sunt bujor, floare de migdal si trandaf..
250,00 Lei
Afişare 1 - 13 din 13 (1 pagini)