Menu
Your Cart

Kifra


Kifra Angel
Hot
Brand: Kifra
Angel este un parfum diafan care îți surprinde simțurile ca într-o adiere ușoara de vanilie și picături calde de ploaie. Pentru a te simți calmă, inspirată și plină de energie, îți recomandăm aromele dulci și naturale ale vaniliei.În trecut, aztecii o foloseau ca afrodisiac. În timp, s-a descoperit ..
40,00 Lei
Kifra Biangel
Hot
Brand: Kifra
Curat și intim, parfumul de rufe Biangel combină aroma florală de liliac cu o nota lemnoasă caldă și uscată. Acest amestec este ușor de apreciat datorită faptului că este nepretențios și pur. Aroma lemnoasă adaugă dimensiune bogăției liliacului.Liliacul este considerat un tonic pentru sistemul nervo..
40,00 Lei
Kifra Candy
Hot
Brand: Kifra
Candy este un parfum de rufe cu un miros irezistibil și delicios, fin condimentat cu note de migdale, care te va cuceri instant. Această combinație perfect armonizată va trezi în tine o nouă poftă de viață.Parfumul de rufe Candy este un adevărat răsfăț pentru simțuri. Un parfum de rufe distinctiv și..
40,00 Lei
Kifra Caring
Hot
Brand: Kifra
Notele subtile de salcâm din parfumul de rufe Caring inspiră speranță și reinnoire de primavară, cand ploile se opresc și soarele strălucește pe o lume complet nouă. Acest parfum de rufe este ca o rază dulce de soare.Florile de salcâm sunt asociate cu onoare, nemurire și afecțiune. Copacul de salcâm..
40,00 Lei
Kifra Fresh Forest
Hot
Brand: Kifra
Fresh Forest are o aromă intensă condimentată cu note fine de lemn și fragi. Este un parfum care are un statut foarte bine definit în rândul aromelor Kifra.Fiecare zi cu Fresh Forest va fi ca un nou început, la fel ca prospețimea inspirată de izvoare limpezi. Aromele răcoroase și vibrante îți vor of..
40,00 Lei
Brand: Kifra
Am combinat miresmele inconfundabile de miere și lemn de santal într-un parfum de rufe viu, dar relaxant. Honey are un miros exotic, subtil și persistent. Are proprietăți reconfortante, reduce stresul și promovează un somn odihnitor. Acordurile dulci ale mierii sunt perfecte pentru accentuarea notel..
40,00 Lei
Kifra Lilac
Hot
Brand: Kifra
Parfumul puternic și sublim al liliacului te înconjoară de fiecare dată când folosești Lilac. Lasă-te învaluită de mireasma magică și persistentă a acestui parfum inconfundabil.Fiind una din cele mai populare flori de primăvară, floarea de liliac este reprezentativă pentru lunile aprilie și mai.&nbs..
40,00 Lei
Kifra Magnolia
Hot
Brand: Kifra
Parfumul de rufe Magnolia are o aromă de lămâie ceruită, cu note florale proaspete și luxuriante. Magnolia este un parfum foarte popular, o compoziție plină de flori, foarte intensă și aglomerată de note secundare.Magnoliile înflorite creează o priveliște spectaculoasă. Familia conține aproximativ 2..
40,00 Lei
Brand: Kifra
Mango este un parfum de rufe înmiresmat care imprimă arome dulci și subtile în fibra hainelor. Împrospătează și parfumează delicat hainele, imprimându-le o adiere văratică. Este un produs care se remarcă prin dulceața miresmei sale.Notele exotice ale parfumului Mango oferă vitalitate, ajută la comba..
40,00 Lei
Kifra Ocean
Hot
Brand: Kifra
Ocean este un parfum de rufe răcoros și de durată, fiind combinația perfectă pentru persoanele care preferă arome proaspete. Notele fresh ale acestui parfum te vor însoți în fiecare zi, cu orice ocazie, oriunde ai fi. Parfumul se potrivește oricărui tip de personalitate și aromele pure îți vor aduce..
40,00 Lei
Brand: Kifra
Orange este un parfum cu arome citrice care te înveselește pe loc. Am îmbuteliat voioșia  într-un parfum cu note fresh, persistente, care îți vor răsfața hainele și simțurile.În trecut, cojile de portocale erau folosite pentru a reîmprospăta țesături și anumite lucruri prin casă. Citricele au o..
40,00 Lei
Kifra Orchid
Hot
Brand: Kifra
Orchid este un parfum de rufe cu adevărat seducător și expresiv. Orhideele sunt un simbol al purității, eleganței și feminității. Aceste flori excepționale ne farmecă nu doar cu aspectul lor incredibil de frumos, dar și cu un miros superb. Orhideea este o floare cu adevărat specială.A fost și este î..
40,00 Lei
Brand: Kifra
Red Peach aduce cu sine dulceața întregii naturi, caracteristică fructului din care este inspirat. Expresiv, suav și concentrat într-o aromă unică, acest parfum este tot ceea ce îți poți dori pentru prospețimea hainelor tale.Cu acest parfum, casa ta va mirosi ca un desert de vară. Îți va aduce amint..
40,00 Lei
Brand: Kifra
Pink este un parfum destinat persoanelor romantice și visătoare. Conține note fine și delicate ce îți vor invălui simțurile într-un buchet de mirosuri florale.Trandafirul este și va fi în continuare cea mai romantică floare. Cu un miros deosebit și captivant, este preferatul femeilor din întreaga lu..
40,00 Lei
Brand: Kifra
Scorțișoară și Măr este o întoarcere la zilele liniștite de iarnă alături de cei dragi.Aroma sa caldă, dulce și ușor picantă de mere coapte și scorțișoară proaspătă ne readuce aminte de aromele copilăriei și de frumusețea casei părintești!..
40,00 Lei
Kifra Spring
Hot
Brand: Kifra
Aroma primăverii este perfect surprinsă în parfumul de rufe Spring. Nuanțele florale, concentrate în miresme delicate, fine și proaspete te vor cuceri instant.Primăvara are semnificații puternice în toate culturile lumii, în principal funcția sa primordială fiind de renaștere și începuturi noi. Înch..
40,00 Lei
Afişare 1 - 16 din 17 (2 pagini)