Menu
Your Cart

Lolita Lempicka


Lolita Lempicka Au Masculin de Lolita Lempicka este un parfum Oriental Vanilat de barbati. Lolita Lempicka Au Masculin a fost lansat in 2000. Creatorul acestui parfum este Annick Menardo. Notele de varf sunt violeta, iedera, busuioc, anason, lemn dulce si pelin; notele de mijloc sunt lemn de santal,..
330,00 Lei
Eau de Minuit - Midnight Fragrance de Lolita Lempicka este un parfum Ambra Floral de dama. Eau de Minuit - Midnight Fragrance a fost lansat in 2009. Notele de varf sunt smirna, anason si iedera; notele de mijloc sunt violeta, stanjenel si iasomie; Notele de baza sunt vanilie, rasina si boabe de tonk..
450,00 Lei
Eau de Minuit - Midnight Fragrance de Lolita Lempicka este un parfum Oriental Floral de dama. Eau de Minuit - Midnight Fragrance a fost lansat in 2009. Notele de varf sunt smirna, anason si iedera; notele de mijloc sunt stanjenel, iasomie si violeta; Notele de baza sunt rasina, vanilie si boabe de t..
360,00 Lei
Elle L'aime A La Folie de Lolita Lempicka este un parfum Oriental Floral de dama. Elle L'aime A La Folie a fost lansat in 2014. Notele de varf sunt mandarina si bergamot; notele de mijloc sunt iasomie si ylang-ylang; Notele de baza sunt smirna, ambra si lemn de santal...
200,00 Lei
Forbidden Flower de Lolita Lempicka este un parfum Floral Fructat Gurmand de dama. Forbidden Flower a fost lansat in 2008. Creatorul acestui parfum este Annick Menardo. Notele de varf sunt frunze de capsuni, mimoza, note verzi si pelin; notele de mijloc sunt bujor, violeta, anason si stanjenel; Note..
300,00 Lei
Lempicka Homme de Lolita Lempicka este un parfum Ambra Vanilat de barbati. Lempicka Homme a fost lansat in 2018. Notele de varf sunt lemn dulce, anason, pelin si iedera; notele de mijloc sunt rom, migdale, zahar, violeta, note lemnoase, apa de trandafiri si floare de portocal; Notele de baza sunt va..
160,00 Lei
Lolita Lempicka de Lolita Lempicka este un parfum Floral Fructat Gurmand de dama. Lolita Lempicka a fost lansat in 1997. Creatorul acestui parfum este Annick Menardo. Notele de varf sunt violeta, iedera si anason stelat; notele de mijloc sunt stanjenel, crin Amaryllis, lemn dulce, radacina de stanje..
470,00 Lei
LolitaLand de Lolita Lempicka este un parfum Floral Fructat de dama. LolitaLand a fost lansat in 2018. LolitaLand a fost creat de Francis Kurkdjian si Maïa Lernout. Notele de varf sunt Bellini, mandarina italieneasca, portocala, piper, grapefruit, lamaie si lamaie verde; not..
160,00 Lei
Lolita Lempicka Mon Premier Parfum de Lolita Lempicka este un parfum Floral Fructat Gurmand de dama. Lolita Lempicka Mon Premier Parfum a fost lansat in 2017. Creatorul acestui parfum este Annick Menardo. Notele de varf sunt cirese, anason stelat si iedera; notele de mijloc sunt lemn dulce, violeta,..
200,00 Lei
Si Lolita de Lolita Lempicka este un parfum Oriental Floral de dama. Si Lolita a fost lansat in 2009. Si Lolita a fost creat de Christine Nagel si Benoit Lapouza. Notele de varf sunt bergamot si mandarina; notele de mijloc sunt piper roz, sangele voinicului, rasina elemi, heliotrop si Cheiranthus; N..
500,00 Lei
Sweet de Lolita Lempicka este un parfum Oriental Vanilat de dama. Acesta este un parfum nou, Sweet a fost lansat in 2014. Creatorul acestui parfum este Anne Flipo. Notele de varf sunt visine si zahar; notele de mijloc sunt stanjenel, aglica si cacao; Notele de baza sunt..
240,00 Lei
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)