Menu
Your Cart

Mercedes Benz


Mercedes-Benz Club Blue de Mercedes-Benz este un parfum Aromatic Condimentat de barbati. Mercedes-Benz Club Blue a fost lansat in 2018. Creatorul acestui parfum este Philippe Romano. Notele de varf sunt mandarina si cardamom; notele de mijloc sunt lavanda si ghimbir; Notele de baza sunt muschi, mosc..
190,00 Lei
Mercedes Benz CLUB de Mercedes-Benz este un parfum Lemnos Aromatic de barbati. Mercedes Benz CLUB a fost lansat in 2013. Creatorul acestui parfum este Olivier Cresp. Notele de varf sunt rabarbar si citrice; notele de mijloc sunt condimente, boabe de ienupar, note de apa si cardamom; Notele de baza s..
170,00 Lei
Mercedes-Benz de Mercedes-Benz este un parfum Lemnos Condimentat de barbati. Mercedes-Benz a fost lansat in 2012. Creatorul acestui parfum este Olivier Cresp. Notele de varf sunt bergamot, lamaie de Amalfi si mandarina; notele de mijloc sunt violeta, piper, galbanum si nucsoara; Notele de baza sunt ..
170,00 Lei
Le Parfum de Mercedes-Benz este un parfum Lemnos Chypre de barbati. Le Parfum a fost lansat in 2015. Notele de varf sunt piper roz si bergamot; notele de mijloc sunt frunza de violeta, sofran si galbanum; Notele de baza sunt Lemn de Agar(Oud), ambra, vetiver si paciuli...
230,00 Lei
Mercedes Benz Man Blue de Mercedes-Benz este un parfum Lemnos Aromatic de barbati. Mercedes Benz Man Blue a fost lansat in 2017. Creatorul acestui parfum este Michel Almairac. Notele de varf sunt bergamot si piper; notele de mijloc sunt lavanda si boabe de tonka; Notele de baza sunt mosc si ambra...
180,00 Lei
Mercedes Benz Man de Mercedes-Benz este un parfum Aromatic de barbati. Mercedes Benz Man a fost lansat in 2015. Creatorul acestui parfum este Olivier Cresp. Notele de varf sunt Para si ambretta (nalba de mosc); notele de mijloc sunt cedru si muscata; Notele de baza sunt lichen si lemn de palisandru...
110,00 Lei
Mercedes Benz Man Private de Mercedes-Benz este un parfum Ambra Lemnos de barbati. Mercedes Benz Man Private a fost lansat in 2018. Creatorul acestui parfum este Olivier Cresp. Notele de varf sunt chiparos, cardamom si pelin; notele de mijloc sunt labdanum, ambroxan si lavanda; Notele de baza sunt c..
200,00 Lei
Rose de Mercedes-Benz este un parfum Floral de dama. Rose a fost lansat in 2015. Notele de varf sunt grapefruit si coacaze negre; notele de mijloc sunt trandafir, magnolie, rasina elemi si lemn de palisandru; Notele de baza sunt mosc, ambra si cedru...
200,00 Lei
Mercedes-Benz Select de Mercedes-Benz este un parfum Lemnos Chypre de barbati. Mercedes-Benz Select a fost lansat in 2018. Creatorul acestui parfum este Olivier Cresp. Notele de varf sunt bergamot si coacaze negre; notele de mijloc sunt mar si menta; Notele de baza sunt ambroxan, mosc si paciuli...
110,00 Lei
Mercedes-Benz Silver de Mercedes-Benz este un parfum Lemnos Aromatic de barbati. Mercedes-Benz Silver a fost lansat in 2017. Creatorul acestui parfum este Olivier Cresp. Notele de varf sunt portocala amaruie, grapefruit si rabarbar; notele de mijloc sunt vetiver si piper; Notele de baza sunt ambroxa..
180,00 Lei
The Move de Mercedes-Benz este un parfum Aromatic Fougere de barbati. The Move a fost lansat in 2019. Creatorul acestui parfum este Dominique Ropion. Notele de varf sunt flori de mar, grapefruit si cardamom; notele de mijloc sunt note marine, sare si muscata; Notele de baza sunt boabe de tonka si pi..
140,00 Lei
Infinite Spicy by Olivier Cresp de Mercedes-Benz este un parfum Ambra Condimentat de barbati. Infinite Spicy by Olivier Cresp a fost lansat in 2015. Creatorul acestui parfum este Olivier Cresp. Notele de varf sunt piper de Sichuan, coriandru si anason stelat; notele de mijloc sunt boabe de ienupar, ..
190,00 Lei
Mercedes-Benz Woman de Mercedes-Benz este un parfum Ambra Floral de dama. Mercedes-Benz Woman a fost lansat in 2016. Creatorul acestui parfum este Honorine Blanc. Notele de varf sunt Para, gardenie si frunza de coacaz negru; notele de mijloc sunt iasomie si floare de portocal; Notele de baza sunt va..
200,00 Lei
Afişare 1 - 13 din 13 (1 pagini)