Menu
Your Cart

Nina Ricci


Brand: Nina Ricci
L'Air du Temps de Nina Ricci este un parfum Floral de dama. L'Air du Temps a fost lansat in 1948. Creatorul acestui parfum este Francis Fabron. Notele de varf sunt garoafa, piersica, neroli, bergamot, trandafir, lemn de trandafir brazilian si aldehide; notele de mijloc sunt rozmarin, garoafa, garden..
170,00 Lei
Brand: Nina Ricci
Les Delices de Nina de Nina Ricci este un parfum Floral Fructat Gurmand de dama. Acesta este un parfum nou, Les Delices de Nina a fost lansat in 2015. Les Delices de Nina a fost creat de Marie Salamagne si Olivier Cresp. Notele de varf sunt lamaie si mandarina; notele de mijloc sunt capsuni, caramel..
180,00 Lei
Brand: Nina Ricci
Luna de Nina Ricci este un parfum Oriental Vanilat de dama. Acesta este un parfum nou Luna a fost lansat in 2016. Luna a fost creat de Christophe Raynaud si Marie Salamagne. Notele de varf sunt fructe mici salbatice si floare de portocal; notele de mijloc sunt caramel si imortela; Notele de baza sun..
170,00 Lei
Brand: Nina Ricci
Mademoiselle Ricci L'Eau de Nina Ricci este un parfum Floral Fructat de dama. Mademoiselle Ricci L'Eau a fost lansat in 2013. Creatorul acestui parfum este Alberto Morillas. Nota de varf este iasomie italieneasca; notele de mijloc sunt bujor si trandafir; Notele de baza sunt mosc, note lemnoase si c..
150,00 Lei
Brand: Nina Ricci
Nina de Nina Ricci este un parfum Floral Fructat de dama. Nina a fost lansat in 2006. Nina a fost creat de Olivier Cresp si Jacques Cavallier. Notele de varf sunt lamaie de Amalfi si lamaie verde; notele de mijloc sunt mar Granny Smith, bujor, pralina si Datura; Notele de baza sunt mar, mosc si cedr..
200,00 Lei
Brand: Nina Ricci
Nina Rose de Nina Ricci este un parfum Floral Fructat de dama. Acesta este un parfum nou Nina Rose a fost lansat in 2020. Creatorul acestui parfum este Olivier Cresp. Notele de varf sunt lama..
180,00 Lei
Brand: Nina Ricci
Nina Rouge de Nina Ricci este un parfum Floral Fructat Gurmand de dama. Nina Rouge a fost lansat in 2019. Creatorul acestui parfum este Olivier Cresp. Notele de varf sunt zmeura si lamaie; notele de mijloc sunt gardenie si floare de ghimbir; Notele de baza sunt caramel si vanilie de Bourbon...
190,00 Lei
Brand: Nina Ricci
Nina Soleil de Nina Ricci este un parfum Floral Fructat Gurmand de dama. Acesta este un parfum nou Nina Soleil a fost lansat in 2022. Nina Soleil a fost creat de Amandine Clerc-Marie si Olivier Cresp. Notele de varf sunt bergamot si mandarina; notele de mijloc sunt frisca si..
200,00 Lei
Brand: Nina Ricci
Premier jour de Nina Ricci este un parfum Floral de dama. Premier jour a fost lansat in 2001. Premier jour a fost creat de Sophie Labbe si Carlos Benaim. Notele de varf sunt mandarina si sangele voinicului; notele de mijloc sunt orhidee si gardenie; Notele de baza sunt lemn de santal, mosc, vanilie ..
230,00 Lei
Nina Ricci Ricci Ricci EDP, femei
Hot
Brand: Nina Ricci
Ricci Ricci de Nina Ricci este un parfum Chypre Floral de dama. Ricci Ricci a fost lansat in 2009. Ricci Ricci a fost creat de Aurelien Guichard si Jacques Huclier. Notele de varf sunt bergamot si rabarbar; notele de mijloc sunt Datura, tuberoza si tinctura de trandafiri; Notele de baza sunt lemn de..
250,00 Lei
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)