Menu
Your Cart

Parfumuri pentru Ea

Parfumuri pentru Ea
Armani Because It's You, Femei
Hot
Brand: Armani
Armani Because It's You, FemeiPerfecțiunea? Nu a fost niciodată mai aproape. Giorgio Armani Emporio Because It’s You este un parfum plin de bucurie, de tandrețe și de strălucire. Cea care-l folosește este îndrăzneață, atrage imediat interesul și nu ratează nicio ocazie de a se exprima pe deplin.un p..
200,00 Lei
Brand: Armani
Armani My Way Intense, FemeiDincolo de orizont și mai departe. Peste tot vă așteaptă tot felul de întâlniri, iar apa de parfum pentru femei Armani My Way vă invită să descoperiți lumea. Dacă profitați de șansa de a vă lărgi orizonturile, acest ghid elegant parfumat și sofisticat vă va însoți oriunde..
229,00 Lei
Brand: Armani
Armani My Way, FemeiDincolo de orizont și mai departe. Peste tot vă așteaptă tot felul de întâlniri, iar apa de parfum pentru femei Armani My Way vă invită să descoperiți lumea. Dacă profitați de șansa de a vă lărgi orizonturile, acest ghid elegant parfumat și sofisticat vă va însoți oriunde veți me..
259,00 Lei
Brand: Armani
Armani She, FemeiSexy feminin parfum, naturale,, încet radiant - e Emporio Ea. E dulce, parfum de vanilie oriental pentru femei. Acesta va fi al doilea pielea ta, care vă invită să mângâi, intim și modern. Acasă parfum este floral-fructat, a se vedea ingredientele ca el. ananas, tuberoza, mandarina,..
169,00 Lei
Brand: Armani
Armani Sì Intense, FemeiIntensitate și senzualitate, contopite într-o apă de parfum dedicată femeii puternice și încrezătoare. Armani Sì Intense vă cucerește instant, odată cu notele sale deschise de coacăze negre, suculente. Prospețimea lor este treptat acaparată de trandafiri senzuali și note lemn..
249,00 Lei
Brand: Armani
Armani Sì Passione, FemeiCând vreți să spuneți da ... și când chiar spuneți da! Cu apa de parfum Giorgio Armani Sì Passione, simțurile freamătă, ca înainte de luarea unei decizii îndrăznețe. Fiecare femeie deține o combinație irezistibilă de grație, forță și spirit independent, reflectată de acest p..
229,00 Lei
Brand: Armani
Armani Si, FemeiApa de parfum pentru femei Armani Sì este definiția perfectă a bunului gust italian. Parfumul a fost creat pentru toate reprezentantele fermecătoare și stilate ale sexului frumos. Combinația notelor florale de frezie și de coacăz negru oferă un concert emoțional, în care veți spune s..
229,00 Lei
Brand: Hermes
Prospețimea crocantă și acidulată a rubarbei, domolită de mireasma catifelată de mosc alb.Flacon cu pompă detașabilă.„Mi-a plăcut dintotdeauna dualitatea rubarbei. Dualitatea dublă, de fapt: vizuală și olfactivă. Culoarea sa verde se metamorfozează în roșu. Din acidulat și crocant, parfumul său devi..
250,00 Lei
Brand: Hermes
Hermes Eau Des MerveillesUn parfum de feerie, efervescent și cald. O îmbinare între note de rășină balsamică, suave și vanilate, și note lemnoase, cu un acord de ambergris, o plimbare fabuloasă în universul plin de prospețime al portocalilor sălbatici.Din anul 2004, parfumul Eau des Merveilles este ..
189,00 Lei
Brand: Hermes
Hermes Eau des Merveilles Bleue, femeiApa de toaletă cu note lemnoase și ambrate se mineralizează. O scufundare dinamică și efervescentă în adândurile marine ale lumii Merveilles.Din anul 2004, parfumul Eau des Merveilles este cheia către lumea minunilor Hermès. La hotarul dintre inocență și fantezi..
189,00 Lei
Brand: Hermes
Hermès Jour d'Hermès Absolu, femeiO declaraţie florală absolută. O apă de parfum catifelată și senzuală, o infuzie florală care evocă senzualitatea miresmei de gardenie și iasomie sambac, subliniată de o notă suavă de flori de cais.„Am vrut să exprim esența feminității exclusiv prin intermediul flor..
209,00 Lei
Brand: Hermes
Hermès Jour d'Hermès, femeiO nouă zi își face apariția, zenitală și paradoxală. Gardenia, un întreg buchet concentrat într-o singură floare, care reunește miresmele gingaşe ale trandafirului, tuberozei și iasomiei.„Am vrut să exprim esența feminității exclusiv prin intermediul florilor.” Jean-Claude..
339,00 Lei
Brand: Hermes
Hermès Twilly d’Hermès Eau Ginger, femeiPășiți cu zâmbetul pe buze în fiecare zi și lăsați-vă cucerită de sclipirile soarelui și de aromele delicioase ale bujorului. Încântătoare și radiantă, apa de parfum pentru femei HERMÈS Twilly d’Hermès Eau Ginger vă umple de efervescența notelor generoase de b..
209,00 Lei
Brand: Hermes
Hermès Twilly d’Hermès Eau Poivrée, femeiSpiritul picant al fetelor Hermès.Un parfum colorat în nuanțe de bacă roz vibrantă, trandafir delicat și patchouli distins. Condimentat, floral, lemnos.„Fetele Hermès joacă împotriva curentului, impun propriul lor ritm, inventează o cadență inedită.Am creat p..
229,00 Lei
Brand: Hermes
Hermès Un Jardin Sur La Lagune, femeiUn Jardin sur la Lagune, o grădină de vis, mângâietoare și vibrantă. O apă de toaletă florală, lemnoasă.„Am visat la această grădină. Am creat un parfum împletit din propriile amintiri, din mireasma copacilor și a florilor care s-au succedat și din natura care pe..
189,00 Lei
Brand: Hermes
Hermès Un Jardin Sur Le Nil, femeiO grădină efervescentă și generoasă, în care parfumul de mango verde, floare de lotus și obligeană se îmbină cu mireasma de tămâie și lemn de paltin.„O reinventare a prospețimii, mai degrabă surprinzătoare; arome verzi și vegetale; arome de apă și nisip.” Jean-Claud..
229,00 Lei
Afişare 1 - 16 din 40 (3 pagini)