Menu
Your Cart

Prada


Brand: Prada
Prada Candy L'Eau de Prada este un parfum Oriental Vanilat de dama. Acesta este un parfum nou, Prada Candy L'Eau a fost lansat in 2013. Creatorul acestui parfum este Daniela (Roche) Andrier. Nota de varf este citrice; Nota de mijloc este sangele voinicului; Notele de baza sunt mosc alb, rasina benzo..
290,00 Lei
Brand: Prada
Prada Candy de Prada este un parfum Oriental Vanilat de dama. Prada Candy a fost lansat in 2011. Creatorul acestui parfum este Daniela (Roche) Andrier. Nota de varf este mosc; Nota de mijloc este rasina benzoica; Nota de baza este caramel...
250,00 Lei
Brand: Prada
Prada Candy Florale de Prada este un parfum Floral Fructat Gurmand de dama. Acesta este un parfum nou, Prada Candy Florale a fost lansat in 2014. Creatorul acestui parfum este Daniela (Roche) Andrier. Nota de varf este Limoncello; Nota de mijloc este bujor; Notele de baza sunt caramel, rasina benzoi..
185,00 Lei
Brand: Prada
Prada Candy Gloss de Prada este un parfum Floral Fructat Gurmand de dama. Acesta este un parfum nou Prada Candy Gloss a fost lansat in 2017. Creatorul acestui parfum este Daniela (Roche) Andrier. Notele de varf sunt visine si coacaze; notele de mijloc sunt floare de portocal, trandafir si piersica; ..
210,00 Lei
Brand: Prada
Prada Candy Kiss de Prada este un parfum Oriental Vanilat de dama. Acesta este un parfum nou Prada Candy Kiss a fost lansat in 2016. Creatorul acestui parfum este Daniela (Roche) Andrier. Nota de varf este mosc; notele de mijloc sunt mosc si floare de portocal; Notele de baza sunt mosc si vanilie..
220,00 Lei
Brand: Prada
Prada Candy Night de Prada este un parfum Ambra Vanilat de dama. Prada Candy Night a fost lansat in 2019. Notele de varf sunt stanjenel, portocala amaruie si neroli; notele de mijloc sunt vanilie si boabe de tonka; Notele de baza sunt ciocolata si paciuli...
210,00 Lei
Brand: Prada
Prada Candy Sugar Pop de Prada este un parfum Floral Fructat Gurmand de dama. Prada Candy Sugar Pop a fost lansat in 2018. Creatorul acestui parfum este Daniela (Roche) Andrier. Notele de varf sunt mar rosu, citrice, frunze de bergamota si bergamot; notele de mijloc sunt piersica alba si note floral..
200,00 Lei
Brand: Prada
Infusion de Fleur d'Oranger de Prada este un parfum Floral de dama. Infusion de Fleur d'Oranger a fost lansat in 2009...
290,00 Lei
Brand: Prada
Infusion d`Homme de Prada este un parfum Lemnos Aromatic de barbati. Infusion d`Homme a fost lansat in 2008. Creatorul acestui parfum este Daniela (Roche) Andrier. Notele de varf sunt mandarina si neroli; notele de mijloc sunt stanjenel, galbanum, cedru si vetiver; Notele de baza sunt rasina benzoic..
310,00 Lei
Brand: Prada
Prada La Femme Absolu de Prada este un parfum Ambra Floral de dama. Prada La Femme Absolu a fost lansat in 2018. Creatorul acestui parfum este Daniela (Roche) Andrier. Notele de varf sunt portocala sangerie, piper chili si piersica; notele de mijloc sunt neroli, floare de portocal, grozama si imorte..
310,00 Lei
Brand: Prada
Prada La Femme de Prada este un parfum Oriental Floral de dama. Acesta este un parfum nou Prada La Femme a fost lansat in 2016. Creatorul acestui parfum este Daniela (Roche) Andrier. Notele de varf sunt condimente si ceara de albine; notele de mijloc sunt frangipani, tuberoza, stanjenel si ylang-yla..
270,00 Lei
Brand: Prada
Prada La Femme Intense de Prada este un parfum Oriental Floral de dama. Acesta este un parfum nou Prada La Femme Intense a fost lansat in 2017. Creatorul acestui parfum este Daniela (Roche) Andrier. Notele de varf sunt frangipani si ylang-ylang; notele de mijloc sunt tuberoza, floare de portocal si ..
250,00 Lei
Brand: Prada
Prada La Femme L'Eau de Prada este un parfum Ambra Floral de dama. Prada La Femme L'Eau a fost lansat in 2017. Creatorul acestui parfum este Daniela (Roche) Andrier. Notele de varf sunt frangipani si mandarina; notele de mijloc sunt tuberoza si ylang-ylang; Nota de baza este note lemnoase...
200,00 Lei
Brand: Prada
Infusion de Mimosa de Prada este un parfum Floral de dama. Infusion de Mimosa a fost lansat in 2016. Creatorul acestui parfum este Daniela (Roche) Andrier. Notele de varf sunt anason si mandarina; notele de mijloc sunt mimoza si trandafir; Nota de baza este note lemnoase...
350,00 Lei
Brand: Prada
Infusion de Rose de Prada este un parfum Floral de dama. Infusion de Rose a fost lansat in 2011...
280,00 Lei
Brand: Prada
Infusion Mandarine de Prada este un parfum Citric Aromatic unisex. Infusion Mandarine a fost lansat in 2018. Creatorul acestui parfum este Daniela (Roche) Andrier. Notele de varf sunt mandarina verde, portocala, coaja de portocala si frunze de mandarin; notele de mijloc sunt floare de portocal si ne..
350,00 Lei
Afişare 1 - 16 din 25 (2 pagini)