Menu
Your Cart

Tiziana Terenzi


Andromeda de Tiziana Terenzi este un parfum Ambra Floral unisex. Andromeda a fost lansat in 2015. Creatorul acestui parfum este Paolo Terenzi. Notele de varf sunt ylang-ylang, iasomie de apa, bergamot si iarba; notele de mijloc sunt piersica, floare de par, crin, heliotrop alb, frunza de violeta si ..
920,00 Lei
Casanova de Tiziana Terenzi este un parfum Ambra Lemnos unisex. Casanova a fost lansat in 2014. Creatorul acestui parfum este Paolo Terenzi. Notele de varf sunt note pudrate, frunze de smochin, orhidee, bergamot si iasomie; notele de mijloc sunt Ambergris, smirna, pielarie, ..
800,00 Lei
Cassiopea de Tiziana Terenzi este un parfum Chypre Floral unisex. Cassiopea a fost lansat in 2015. Creatorul acestui parfum este Paolo Terenzi. Notele de varf sunt maracuia, coacaze, lamaie si feriga; notele de mijloc sunt trandafir de ceai, garoafa si lacramioare; Notele de baza sunt boabe de tonka..
930,00 Lei
Chimaera de Tiziana Terenzi este un parfum Ambra Condimentat unisex. Chimaera a fost lansat in 2014. Creatorul acestui parfum este Paolo Terenzi. Notele de varf sunt pielarie, balsam Tolu, sofran, piper negru, tinctura de sol, frunza de dafin, lamaie si cimbru; notele de mijloc sunt miere, piper ros..
800,00 Lei
Chimaera de Tiziana Terenzi este un parfum Ambra Condimentat unisex. Chimaera a fost lansat in 2014. Creatorul acestui parfum este Paolo Terenzi. Notele de varf sunt pielarie, balsam Tolu, sofran, piper negru, tinctura de sol, frunza de dafin, lamaie si cimbru; notele de mijloc sunt miere, piper ros..
800,00 Lei
Draco de Tiziana Terenzi este un parfum Ambra unisex. Draco a fost lansat in 2015. Creatorul acestui parfum este Paolo Terenzi. Notele de varf sunt bergamot, lamaie, portocala si note verzi; notele de mijloc sunt piersica, magnolie, iasomie, cedru si paciuli; Notele de baza sunt mosc, Para, vanilie,..
710,00 Lei
Eclix de Tiziana Terenzi este un parfum Floral Lemnos Mosc unisex. Eclix a fost lansat in 2017. Creatorul acestui parfum este Paolo Terenzi. Notele de varf sunt stanjenel, migdale, lamaie, mandarina si vanilie de Tahiti; notele de mijloc sunt lamaie, violeta, crin alb si petit grain; Notele de baza ..
530,00 Lei
Gumin de Tiziana Terenzi este un parfum unisex. Gumin a fost lansat in 2016. Creatorul acestui parfum este Paolo Terenzi. Notele de varf sunt mandarina, ananas, portocala si bergamot; notele de mijloc sunt note ozonice, ambra, violeta, iasomie si trandafir; Notele de baza sunt mosc, lemn de santal, ..
970,00 Lei
Kirke de Tiziana TerenziEste un parfum Chypre Fructat unisex. Kirke a fost lansat in 2015. Creatorul acestui parfum este Paolo Terenzi. Notele de varf sunt maracuia, piersica, Para, zmeura, coacaze si nisip; Nota de mijloc este lacramioare; Notele de baza sunt mosc, vanilie, lemn..
520,00 Lei
Laudano Nero de Tiziana Terenzi este un parfum Ambra Condimentat unisex. Laudano Nero a fost lansat in 2014. Creatorul acestui parfum este Paolo Terenzi. Notele de varf sunt coniac, tutun, ambra, pelin, rozmarin si mirt; notele de mijloc sunt cenusa, miere de salcam, cedru, ardezie, lemn de santal, ..
570,00 Lei
Lillipur de Tiziana Terenzi este un parfum Ambra Lemnos unisex. Lillipur a fost lansat in 2013. Creatorul acestui parfum este Paolo Terenzi. Notele de varf sunt pelin, anason stelat, olibanum si lamaie; notele de mijloc sunt scortisoara de Ceylon, piper de Sichuan, cimbru, galbanum, garoafa si cicla..
480,00 Lei
Spirito Fiorentino de Tiziana Terenzi este un parfum Floral Lemnos Mosc unisex. Acesta este un parfum nou Spirito Fiorentino a fost lansat in 2019. Creatorul acestui parfum este Paolo Terenzi. Notele de varf sunt sofran, portocala, iasomie si crin; notele de mijloc sunt Ambergris, ylang-ylang, lacra..
880,00 Lei
Tabit de Tiziana Terenzi este un parfum Floral Lemnos Mosc unisex. Tabit a fost lansat in 2016. Creatorul acestui parfum este Paolo Terenzi. Notele de varf sunt note verzi si bergamot; notele de mijloc sunt piersica, note florale, nisip si nuca de cocos; Notele de baza sunt mosc, vata de zahar, note..
1.040,00 Lei
Afişare 1 - 13 din 13 (1 pagini)