Menu
Your Cart

Tom Ford


Brand: Tom Ford
Bitter Peach de Tom Ford este un parfum Ambra Vanilat unisex. Acesta este un parfum nou Bitter Peach a fost lansat in 2020. Notele de varf sunt piersica, portocala sangerie, cardamom si heliotrop; notele de mijloc sunt rom, coniac, Davana si iasomie; Notele de baza sunt frunze de paciuli de Indonezi..
900,00 Lei
Brand: Tom Ford
Black Orchid de Tom Ford este un parfum Oriental Floral de dama. Black Orchid a fost lansat in 2006. Creatorul acestui parfum este Givaudan. Notele de varf sunt iasomie, gardenie, ylang-ylang, bergamot, lamaie de Amalfi, mandarina, coacaze negre si trufe; notele de mijloc sunt condimente, note fruct..
450,00 Lei
Brand: Tom Ford
Black Orchid Eau de Toilette de Tom Ford este un parfum Oriental Floral de dama. Acesta este un parfum nou Black Orchid Eau de Toilette a fost lansat in 2015. Notele de varf sunt bergamot, coacaze negre, ylang-ylang si trufe; notele de mijloc sunt orhidee neagra, tuberoza si note fructate; Notele de..
320,00 Lei
Brand: Tom Ford
Black Orchid Parfum de Tom Ford este un parfum Ambra Floral unisex. Acesta este un parfum nou Black Orchid Parfum a fost lansat in 2020. Notele de varf sunt trufe si prune; notele de mijloc sunt rom, ylang-ylang si orhidee neagra; Nota de baza este paciuli...
500,00 Lei
Brand: Tom Ford
Bois Marocain de Tom Ford este un parfum Lemnos Condimentat unisex. Bois Marocain a fost lansat in 2009. Creatorul acestui parfum este Shyamala Maisondieu...
480,00 Lei
Brand: Tom Ford
Café Rose (2023) de Tom Ford este un parfum Ambra Floral de dama. Acesta este un parfum nou Café Rose (2023) a fost lansat in 2023. Creatorul acestui parfum este Antoine Lie. Notele de varf sunt trandafir turcesc si cafea; notele de mijloc sunt trabdafir bulgaresc, paciuli, cardamom, coriandru si yl..
570,00 Lei
Brand: Tom Ford
Café Rose de Tom Ford este un parfum Chypre Floral unisex. Café Rose a fost lansat in 2012. Notele de varf sunt trandafir de mai, sofran si piper negru; notele de mijloc sunt trandafir turcesc, trabdafir bulgaresc si cafea; Notele de baza sunt paciuli, tamaie, lemn de santal si ambra...
680,00 Lei
Brand: Tom Ford
Champaca Absolute de Tom Ford este un parfum Ambra Floral unisex. Champaca Absolute a fost lansat in 2009. Creatorul acestui parfum este Rodrigo Flores-Roux. Notele de varf sunt coniac, grozama si bergamot; notele de mijloc sunt Champaca, orhidee, iasomie si violeta; Notele de baza sunt castane cara..
770,00 Lei
Brand: Tom Ford
Cherry Smoke de Tom Ford este un parfum Ambra Condimentat unisex. Acesta este un parfum nou Cherry Smoke a fost lansat in 2022. Notele de varf sunt visine si sofran; notele de mijloc sunt pielarie, osmanthus chinezesc, maslina si caisa; Notele de baza sunt note lemnoase, fum si ulei Cypriol sau Naga..
860,00 Lei
Brand: Tom Ford
Costa Azzurra Acqua de Tom Ford este un parfum Lemnos Aromatic unisex. Costa Azzurra Acqua a fost lansat in 2019. Notele de varf sunt boabe de ienupar, lamaie si mirt; notele de mijloc sunt ace de pin si chiparos; Notele de baza sunt mastica, ambra si labdanum...
570,00 Lei
Brand: Tom Ford
Costa Azzurra de Tom Ford este un parfum Aromatic Acvatic unisex. Costa Azzurra a fost lansat in 2021. Notele de varf sunt lemn esuat, alge, Lemn de Agar(Oud), cardamom, ambretta (nalba de mosc) si seminte de telina; notele de mijloc sunt lamaie, chiparos, mandarina galbena, lavanda, mirt si pelin; ..
530,00 Lei
Brand: Tom Ford
Eau de Soleil Blanc de Tom Ford este un parfum Ambra Floral unisex. Eau de Soleil Blanc a fost lansat in 2018. Notele de varf sunt portocala amaruie, neroli, lamaie, bergamot, fistic, petit grain, cardamom, piper roz si chimion; notele de mijloc sunt tuberoza, floare de portocal tunisian, ylang-ylan..
370,00 Lei
Brand: Tom Ford
Ébène Fumé de Tom Ford este un parfum Ambra Lemnos unisex. Acesta este un parfum nou Ébène Fumé a fost lansat in 2021. Notele de varf sunt tamaie, lemn sfant, piper negru si frunza de violeta; notele de mijloc sunt pielarie, labdanum, Cade oil, papirus si trandafir; Notele de baza sunt rasini, abano..
840,00 Lei
Brand: Tom Ford
Electric Cherry de Tom Ford este un parfum Floral Fructat unisex. Acesta este un parfum nou Electric Cherry a fost lansat in 2023. Notele de varf sunt cirese si ghimbir; Nota de mijloc este iasomie Sambac; Notele de baza sunt Ambrtolide, piper roz si mosc...
1.200,00 Lei
Brand: Tom Ford
Fougère Platine de Tom Ford este un parfum Aromatic Fougere unisex. Fougère Platine a fost lansat in 2018. Fougère Platine a fost creat de Olivier Gillotin si Linda Song. Notele de varf sunt salvie, lavanda, busuioc si bergamot; notele de mijloc sunt pelin, miere, olibanum si laudanum spaniol; Notel..
670,00 Lei
Brand: Tom Ford
Fucking Fabulous de Tom Ford este un parfum Pielarie unisex. Fucking Fabulous a fost lansat in 2017. Notele de varf sunt lavanda si salvie; notele de mijloc sunt pielarie, migdale amare, vanilie si iris; Notele de baza sunt pielarie, boabe de tonka, cashmeran, lemne albe si ambra...
630,00 Lei
Afişare 1 - 16 din 45 (3 pagini)