Menu
Your Cart

Versace

Versace


Brand: Versace
Versace Bright Crystal Absolu EDP, femeiPuneți-vă în valoare senzualitatea și eleganța feminină. Apa de parfum Versace Bright Crystal Absolu, o versiune inspirată de formula predecesorului său Bright Crystal, este un nou succes în palmaresul parfumurilor brandului Versace.un parfum vivace, de flori ..
170,00 Lei
Brand: Versace
Versace Bright Crystal EDT, femeiCea mai îndrăgită bijuterie parfumată din lume - vă prezentăm apa de toaletă Versace Bright Crystal. Tonurile ei florale delicate vă învăluie într-un parfum subtil și pur, cu efect foarte feminin și senzual.Capacul flaconului sugerează o nestemată elegant șlefuită, c..
150,00 Lei
Brand: Versace
Versace Crystal Noir EDP, femeiExperiențele neobișnuite merită repetate. Apa de parfum pentru femei Versace Crystal Noir vă învăluie într-un voal luxos de aromă catifelată. Caracterul oriental, cu note de fructe oferă atât celei care-l folosește, cât și celor din jurul ei o experiență magică, iar co..
180,00 Lei
Brand: Versace
Versace Crystal Noir EDT, femeiExperiențele neobișnuite merită repetate. Apa de parfum pentru femei Versace Crystal Noir vă învăluie într-un voal luxos de aromă catifelată. Caracterul oriental, cu note de fructe oferă atât celei care-l folosește, cât și celor din jurul ei o experiență magică, iar co..
160,00 Lei
Brand: Versace
Versace Dylan Blue EDT, barbatiForță, carismă și pasiune. Toate sunt evocate de apa de toaletă Versace Dylan Blue Pour Homme. Un parfum plin de caracter și de individualitate, care își dezvăluie temperamentul seducător prin intermediul prospețimii aromelor Mării Mediterane.un parfum fougère acvatic,..
180,00 Lei
Brand: Versace
Versace Dylan Blue Pour Femme EDP, femeiCedați tentației florilor romantice și a zmeurei suculente. Apa de parfum pentru femei Versace Woman este creată special pentru fiecare domnișoară și doamnă, care are nevoie de un strop de feminitate pentru a se simți bine în propria piele.un parfum dulce, de ..
180,00 Lei
Brand: Versace
Versace Dylan Turquoise Pour Femme EDT, femeiSimțiți prospețimea unei zile de vară la malul unor ape cristaline chiar pe pielea dvs.! Apa de toaletă pentru femei Versace Dylan Turquoise Pour Femme scrie povestea trăită pe cele mai pure insule de pe coasta Sardiniei, unde grijile nu există.parfum pro..
170,00 Lei
Brand: Versace
Versace Eau Fraîche EDT, barbati Reîncărcați-vă bateriile cu energie mediteraneeană. Apa de toaletă Versace Man Eau Fraîche este o versiune mai fresh a parfumului Versace Man și are un pronunțat caracter acvatic. Completează perfect un bărbat care nu vrea să se piardă în mulțime, ci, din contră..
120,00 Lei
Brand: Versace
Versace Eros Flame EDP, barbatiUn parfum care vă cucerește complet inima și vă transmite un mesaj despre demnitatea iubirii și forța diversității. Apa de parfum Versace Eros Flame este concepută pentru bărbatul sigur pe sine, care rămâne permanent în contact profund cu emoțiile sale.un parfum lemnos..
170,00 Lei
Brand: Versace
Eros Parfum de Versace este un parfum Ambra Fougere de barbati. Acesta este un parfum nou Eros Parfum a fost lansat in 2021. Notele de varf sunt menta si lamaie; notele de mijloc sunt mar verde si muscata; Notele de baza sunt ambra si boabe de tonka...
240,00 Lei
Brand: Versace
Versace Eros Pour Femme EDP, femeiAscultați povestea femeii frumoase și puternice, care l-a fermecat pe însuși zeul dragostei, Eros. Emoția acestei iubiri este ascunsă în apa de toaletă pentru femei Versace Eros Pour Femme, datorită căreia veți străluci la orice întâlnire romantică.Parfumul Versace ..
180,00 Lei
Brand: Versace
Versace Eros Pour Femme EDT, femeiAscultați povestea femeii frumoase și puternice, care l-a fermecat pe însuși zeul dragostei, Eros. Emoția acestei iubiri este ascunsă în apa de toaletă pentru femei Versace Eros Pour Femme, datorită căreia veți străluci la orice întâlnire romantică.Parfumul Ver..
130,00 Lei
Versace Eros Pour Homme EDP, barbati
Hot
Brand: Versace
Versace Eros Pour Homme EDP, barbatiSubliniați-vă sex-appeal-ul cu apa de parfum captivantă și senzuală Versace Eros. Aroma care interpretează masculinitatea sublimă are o aură luminoasă cu o prospețime intensă, vibrantă și strălucitoare. Aceasta este obținută din combinația de frunze de mentă, coaj..
220,00 Lei
Brand: Versace
Versace Eros Pour Homme EDT, barbatiSubliniați-vă sex-appeal-ul cu apa de parfum captivantă și senzuală Versace Eros. Aroma care interpretează masculinitatea sublimă are o aură luminoasă cu o prospețime intensă, vibrantă și strălucitoare. Aceasta este obținută din combinația de frunze de mentă, coaj..
120,00 Lei
Brand: Versace
Versace Jeans Blue EDT, barbatiApa de toaletă Versace Blue Jeans pentru bărbați evocă starea de spirit din vacanța de vară. Riviera italiană, apusuri de soare, briza proaspătă, apele calme ale mării, toate acestea devin la un pas distanță.parfum oriental lemnospentru zi și pentru noaptedă o senzația..
100,00 Lei
Brand: Versace
Jeans Couture Woman de Versace este un parfum Floral Fructat de dama. Jeans Couture Woman a fost lansat in 2002. Notele de varf sunt floare de portocal si prune; notele de mijloc sunt iasomie, frezie si stanjenel; Notele de baza sunt lemn de santal, heliotrop, mosc si vetiver...
450,00 Lei
Afişare 1 - 16 din 28 (2 pagini)