Menu
Your Cart

Versace

Versace


Brand: Versace
Versace Bright Crystal Absolu EDP, femeiPuneți-vă în valoare senzualitatea și eleganța feminină. Apa de parfum Versace Bright Crystal Absolu, o versiune inspirată de formula predecesorului său Bright Crystal, este un nou succes în palmaresul parfumurilor brandului Versace.un parfum vivace, de flori ..
170,00 Lei
Brand: Versace
Versace Bright Crystal EDT, femeiCea mai îndrăgită bijuterie parfumată din lume - vă prezentăm apa de toaletă Versace Bright Crystal. Tonurile ei florale delicate vă învăluie într-un parfum subtil și pur, cu efect foarte feminin și senzual.Capacul flaconului sugerează o nestemată elegant șlefuită, c..
240,00 Lei
Versace Crystal Noir EDP, femei
Hot
Brand: Versace
Versace Crystal Noir EDP, femeiExperiențele neobișnuite merită repetate. Apa de parfum pentru femei Versace Crystal Noir vă învăluie într-un voal luxos de aromă catifelată. Caracterul oriental, cu note de fructe oferă atât celei care-l folosește, cât și celor din jurul ei o experiență magică, iar co..
180,00 Lei
Brand: Versace
Versace Crystal Noir EDT, femeiExperiențele neobișnuite merită repetate. Apa de parfum pentru femei Versace Crystal Noir vă învăluie într-un voal luxos de aromă catifelată. Caracterul oriental, cu note de fructe oferă atât celei care-l folosește, cât și celor din jurul ei o experiență magică, iar co..
160,00 Lei
Brand: Versace
Versace Dylan Blue EDT, barbatiForță, carismă și pasiune. Toate sunt evocate de apa de toaletă Versace Dylan Blue Pour Homme. Un parfum plin de caracter și de individualitate, care își dezvăluie temperamentul seducător prin intermediul prospețimii aromelor Mării Mediterane.un parfum fougère acvatic,..
200,00 Lei
Brand: Versace
Versace Dylan Blue Pour Femme EDP, femeiCedați tentației florilor romantice și a zmeurei suculente. Apa de parfum pentru femei Versace Woman este creată special pentru fiecare domnișoară și doamnă, care are nevoie de un strop de feminitate pentru a se simți bine în propria piele.un parfum dulce, de ..
180,00 Lei
Brand: Versace
Versace Pour Femme Dylan Purple de Versace este un parfum Floral Fructat de dama. Acesta este un parfum nou Versace Pour Femme Dylan Purple a fost lansat in 2022. Notele de varf sunt Para, bergamot si portocala amaruie; notele de mijloc sunt frezie, pomarose si Mahonial; Notele de baza sunt ambroxan..
200,00 Lei
Brand: Versace
Versace Dylan Turquoise Pour Femme EDT, femeiSimțiți prospețimea unei zile de vară la malul unor ape cristaline chiar pe pielea dvs.! Apa de toaletă pentru femei Versace Dylan Turquoise Pour Femme scrie povestea trăită pe cele mai pure insule de pe coasta Sardiniei, unde grijile nu există.parfum pro..
170,00 Lei
Brand: Versace
Versace Eau Fraîche EDT, barbati Reîncărcați-vă bateriile cu energie mediteraneeană. Apa de toaletă Versace Man Eau Fraîche este o versiune mai fresh a parfumului Versace Man și are un pronunțat caracter acvatic. Completează perfect un bărbat care nu vrea să se piardă în mulțime, ci, din contră..
160,00 Lei
Versace Eros Flame EDP, barbati
Hot
Brand: Versace
Versace Eros Flame EDP, barbatiUn parfum care vă cucerește complet inima și vă transmite un mesaj despre demnitatea iubirii și forța diversității. Apa de parfum Versace Eros Flame este concepută pentru bărbatul sigur pe sine, care rămâne permanent în contact profund cu emoțiile sale.un parfum lemnos..
250,00 Lei
Versace Eros Parfum EDP, barbati
Hot
Brand: Versace
Eros Parfum de Versace este un parfum Ambra Fougere de barbati. Acesta este un parfum nou Eros Parfum a fost lansat in 2021. Notele de varf sunt menta si lamaie; notele de mijloc sunt mar verde si muscata; Notele de baza sunt ambra si boabe de tonka...
250,00 Lei
Brand: Versace
Eros Pour Femme de Versace este un parfum Floral Lemnos Mosc de dama. Eros Pour Femme a fost lansat in 2014. Eros Pour Femme a fost creat de Alberto Morillas, Olivier Cresp si Nathalie Lorson. Notele de varf sunt lamaie siciliana, rodie si bergamota de Calabria; notele de mijloc sunt floare de lamai..
200,00 Lei
Versace Eros Pour Femme EDT, femei
Hot
Brand: Versace
Eros Pour Femme Eau de Toilette de Versace este un parfum Floral Lemnos Mosc de dama. Eros Pour Femme Eau de Toilette a fost lansat in 2016. Creatorul acestui parfum este Alberto Morillas. Notele de varf sunt lamaie siciliana, zmeura, coacaze albe, mandarina si calona; notele de mijloc sunt iasomie,..
130,00 Lei
Brand: Versace
Eros Eau de Parfum de Versace este un parfum Ambra Lemnos de barbati. Eros Eau de Parfum a fost lansat in 2020. Notele de varf sunt menta, mar caramelizat, lamaie si mandarina; notele de mijloc sunt ambroxan, muscata si salvie; Notele de baza sunt vanilie, cedru, lemn de santal, portocala amaruie, p..
250,00 Lei
Brand: Versace
Eros de Versace este un parfum Aromatic Fougere de barbati. Eros a fost lansat in 2012. Creatorul acestui parfum este Aurelien Guichard. Notele de varf sunt menta, mar verde si lamaie; notele de mijloc sunt boabe de tonka, ambroxan si muscata; Notele de baza sunt vanilie de Madagascar, cedru de Virg..
210,00 Lei
Afişare 1 - 16 din 26 (2 pagini)