Menu
Your Cart

Viktor&Rolf


Brand: Viktor&Rolf
Flowerbomb de Viktor&Rolf este un parfum Oriental Floral de dama. Flowerbomb a fost lansat in 2005. Flowerbomb a fost creat de Olivier Polge, Carlos Benaim, Domitille Bertier si Dominique Ropion. Notele de varf sunt bergamot, ceai si osmanthus; notele de mijloc sunt iasomie, floare de portocal a..
300,00 Lei
Brand: Viktor&Rolf
Spicebomb de Viktor&Rolf este un parfum Lemnos Condimentat de barbati. Acesta este un parfum nou, Spicebomb a fost lansat in 2012. Creatorul acestui parfum este Olivier Polge. Notele de varf sunt bergamot, grapefruit, piper roz si elemi; notele de mijloc sunt sofran, scortisoara si ardei; Notele..
230,00 Lei
Brand: Viktor&Rolf
Bonbon Couture de Viktor&Rolf este un parfum Ambra Vanilat de dama. Bonbon Couture a fost lansat in 2016. Bonbon Couture a fost creat de Cecile Matton si Serge Majoullier. Notele de varf sunt piersica, mandarina si neroli; notele de mijloc sunt caramel, floare de portocal si iasomie Sambac; Note..
300,00 Lei
Brand: Viktor&Rolf
Bonbon de Viktor&Rolf este un parfum Floral Fructat Gurmand de dama. Bonbon a fost lansat in 2014. Bonbon a fost creat de Cecile Matton si Serge Majoullier. Notele de varf sunt piersica, mandarina si portocala; notele de mijloc sunt caramel, floare de portocal si iasomie; Notele de baza sunt amb..
280,00 Lei
Brand: Viktor&Rolf
Flowerbomb Bloom de Viktor&Rolf este un parfum Floral de dama. Flowerbomb Bloom a fost lansat in 2017. Creatorul acestui parfum este Domitille Michalon Bertier. Notele de varf sunt rodie si mandarina; notele de mijloc sunt frezie, aer de munte, trandafir de Damasc si iasomie; Nota de baza este n..
200,00 Lei
Brand: Viktor&Rolf
Good Fortune de Viktor&Rolf este un parfum Ambra Floral de dama. Acesta este un parfum nou Good Fortune a fost lansat in 2022. Good Fortune a fost creat de Nicolas Beaulieu si Anne Flipo. Notele de varf sunt fenicul si gentiana; Nota de mijloc este iasomie; Nota de baza este vanilie de Madagasca..
290,00 Lei
Brand: Viktor&Rolf
Spicebomb Night Vision Eau de Toilette de Viktor&Rolf este un parfum Ambra Fougere de barbati. Spicebomb Night Vision Eau de Toilette a fost lansat in 2019. Spicebomb Night Vision Eau de Toilette a fost creat de Nathalie Lorson si Pierre Negrin. Notele de varf sunt mar Granny Smith, mandarina ve..
230,00 Lei
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)