Menu
Your Cart

Viktor&Rolf


Brand: Viktor&Rolf
Flowerbomb de Viktor&Rolf este un parfum Oriental Floral de dama. Flowerbomb a fost lansat in 2005. Flowerbomb a fost creat de Olivier Polge, Carlos Benaim, Domitille Bertier si Dominique Ropion. Notele de varf sunt bergamot, ceai si osmanthus; notele de mijloc sunt iasomie, floare de portocal a..
300,00 Lei
Brand: Viktor&Rolf
Flowerbomb Rose Explosion de Viktor&Rolf este un parfum Ambra Floral de dama. Flowerbomb Rose Explosion a fost lansat in 2013. Notele de varf sunt sofran, piper roz, mandarina si bergamot; notele de mijloc sunt trandafir turcesc, trandafir marocan, maslina si iasomie; Notele de baza sunt Lemn de..
500,00 Lei
Brand: Viktor&Rolf
Spicebomb de Viktor&Rolf este un parfum Lemnos Condimentat de barbati. Acesta este un parfum nou, Spicebomb a fost lansat in 2012. Creatorul acestui parfum este Olivier Polge. Notele de varf sunt bergamot, grapefruit, piper roz si elemi; notele de mijloc sunt sofran, scortisoara si ardei; Notele..
230,00 Lei
Brand: Viktor&Rolf
Bonbon Couture de Viktor&Rolf este un parfum Ambra Vanilat de dama. Bonbon Couture a fost lansat in 2016. Bonbon Couture a fost creat de Cecile Matton si Serge Majoullier. Notele de varf sunt piersica, mandarina si neroli; notele de mijloc sunt caramel, floare de portocal si iasomie Sambac; Note..
300,00 Lei
Brand: Viktor&Rolf
Bonbon de Viktor&Rolf este un parfum Floral Fructat Gurmand de dama. Bonbon a fost lansat in 2014. Bonbon a fost creat de Cecile Matton si Serge Majoullier. Notele de varf sunt piersica, mandarina si portocala; notele de mijloc sunt caramel, floare de portocal si iasomie; Notele de baza sunt amb..
280,00 Lei
Brand: Viktor&Rolf
Flowerbomb Bloom de Viktor&Rolf este un parfum Floral de dama. Flowerbomb Bloom a fost lansat in 2017. Creatorul acestui parfum este Domitille Michalon Bertier. Notele de varf sunt rodie si mandarina; notele de mijloc sunt frezie, aer de munte, trandafir de Damasc si iasomie; Nota de baza este n..
170,00 Lei
Brand: Viktor&Rolf
Flowerbomb Extreme 2013 de Viktor&Rolf este un parfum Ambra Floral de dama. Flowerbomb Extreme 2013 a fost lansat in 2013. Notele de varf sunt ceai si bergamot; notele de mijloc sunt orhidee, osmanthus, iasomie Sambac, frezie, floare de portocal si trandafir; Notele de baza sunt vanilie, rasina ..
300,00 Lei
Brand: Viktor&Rolf
Flowerbomb Midnight de Viktor&Rolf este un parfum Floral de dama. Flowerbomb Midnight a fost lansat in 2019. Flowerbomb Midnight a fost creat de Carlos Benaim, Fanny Bal, Dominique Ropion si Domitille Michalon Bertier. Notele de varf sunt coacaze negre si rodie; notele de mijloc sunt iasomie de ..
260,00 Lei
Brand: Viktor&Rolf
Flowerbomb Nectar de Viktor&Rolf este un parfum Ambra Floral de dama. Flowerbomb Nectar a fost lansat in 2018. Notele de varf sunt praf de pusca, coacaze si bergamot; notele de mijloc sunt osmanthus, floare de portocal si iasomie Sambac; Notele de baza sunt vanilie, boabe de tonka, rasina benzoi..
290,00 Lei
Brand: Viktor&Rolf
Spicebomb Eau Fraiche de Viktor&Rolf este un parfum Aromatic Condimentat de barbati. Spicebomb Eau Fraiche a fost lansat in 2014. Notele de varf sunt piper roz, grapefruit si piper; notele de mijloc sunt sare de mare, lavanda si elemi; Notele de baza sunt tutun, muschi si ambra...
290,00 Lei
Brand: Viktor&Rolf
Spicebomb Extreme de Viktor&Rolf este un parfum Ambra Condimentat de barbati. Spicebomb Extreme a fost lansat in 2015. Spicebomb Extreme a fost creat de Carlos Benaim si Jean-Christophe Hérault...
320,00 Lei
Brand: Viktor&Rolf
Spicebomb Night Vision Eau de Parfum de Viktor&Rolf este un parfum Ambra Fougere de barbati. Acesta este un parfum nou Spicebomb Night Vision Eau de Parfum a fost lansat in 2020. Notele de varf sunt mar verde, cardamom, piper negru, piper chili, nucsoara, cuisoare, grapefruit si lamaie; notele d..
350,00 Lei
Brand: Viktor&Rolf
Spicebomb Night Vision Eau de Toilette de Viktor&Rolf este un parfum Ambra Fougere de barbati. Spicebomb Night Vision Eau de Toilette a fost lansat in 2019. Spicebomb Night Vision Eau de Toilette a fost creat de Nathalie Lorson si Pierre Negrin. Notele de varf sunt mar Granny Smith, mandarina ve..
230,00 Lei
Afişare 1 - 14 din 14 (1 pagini)