Menu
Your Cart

Yves Saint Laurent


YSL Black Opium EDP, femei
Hot
Black Opium de Yves Saint Laurent este un parfum Oriental Condimentat de dama. Acesta este un parfum nou, Black Opium a fost lansat in 2014. Black Opium a fost creat de Nathalie Lorson, Marie Salamagne, Olivier Cresp si Honorine Blanc. Note..
300,00 Lei
Black Opium Extreme de Yves Saint Laurent este un parfum Ambra Vanilat de dama. Black Opium Extreme a fost lansat in 2021. Creatorul acestui parfum este Olivier Cresp. Notele de varf sunt cafea si cacao; notele de mijloc sunt iasomie Sambac si floare de portocal; Notele de b..
270,00 Lei
Black Opium Floral Shock de Yves Saint Laurent este un parfum Floral Fructat Gurmand de dama. Acesta este un parfum nou Black Opium Floral Shock a fost lansat in 2017. Black Opium Floral Shock a fost creat de Nathalie Lorson, Marie Salamagne, Olivier Cresp si Honorine Blanc. Notele de varf sunt berg..
200,00 Lei
Black Opium Illicit Green de Yves Saint Laurent este un parfum Floral Fructat Gurmand de dama. Acesta este un parfum nou Black Opium Illicit Green a fost lansat in 2022. Black Opium Illicit Green a fost creat de Nathalie Lorson si Olivier Cresp. Notele de varf sunt frunze de smochin, Para si mandari..
250,00 Lei
Black Opium Intense de Yves Saint Laurent este un parfum Ambra Vanilat de dama. Black Opium Intense a fost lansat in 2019. Black Opium Intense a fost creat de Nathalie Lorson, Olivier Cresp, Marie Salamagne si Honorine Blanc. Notele de varf sunt absint si mura; notele de mijloc sunt cafea, iasomie S..
200,00 Lei
Black Opium Neon de Yves Saint Laurent este un parfum Ambra Vanilat de dama. Black Opium Neon a fost lansat in 2019. Creatorul acestui parfum este Olivier Cresp. Notele de varf sunt pitahaya, mandarina si lamaie; notele de mijloc sunt floare de portocal, cafea si iasomie Sambac; Notele de baza sunt ..
230,00 Lei
Black Opium Over Red de Yves Saint Laurent este un parfum Floral Fructat Gurmand de dama. Acesta este un parfum nou Black Opium Over Red a fost lansat in 2024. Black Opium Over Red a fost creat de Honorine Blanc, Nathalie Lorson, Marie Salamagne si Olivier Cresp. Notele de v..
400,00 Lei
L'Homme Le Parfum de Yves Saint Laurent este un parfum Lemnos Aromatic de barbati. Acesta este un parfum nou L'Homme Le Parfum a fost lansat in 2020. Notele de varf sunt note ozonice, cardamom si lamaie; notele de mijloc sunt muscata, frunza de violeta si busuioc; Notele de baza sunt lemn ambrat, es..
270,00 Lei
L'Homme Parfum Intense de Yves Saint Laurent este un parfum Ambra Lemnos de barbati. L'Homme Parfum Intense a fost lansat in 2013. L'Homme Parfum Intense a fost creat de Anne Flipo si Dominique Ropion. Notele de varf sunt lamaie, piper negru si bergamot; notele de mijloc sunt floare de portocal, pel..
260,00 Lei
La Nuit de L'Homme Eau de Parfum de Yves Saint Laurent este un parfum Ambra Lemnos de barbati. La Nuit de L'Homme Eau de Parfum a fost lansat in 2019. Notele de varf sunt cardamom si grapefruit; notele de mijloc sunt pielarie, lavanda si salvie; Notele de baza sunt boabe de tonka, lemn de santal, pa..
300,00 Lei
La Nuit de L'Homme L'Intense de Yves Saint Laurent este un parfum Oriental de barbati. Acesta este un parfum nou, La Nuit de L'Homme L'Intense a fost lansat in 2015. Notele de varf sunt violeta si stanjenel; notele de mijloc sunt vanilie si salvie; Notele de baza sunt paciuli si boabe de tonka..
350,00 Lei
La Nuit de L'Homme Le Parfum de Yves Saint Laurent este un parfum Ambra Fougere de barbati. La Nuit de L'Homme Le Parfum a fost lansat in 2010. Notele de varf sunt piper, anason si bergamot; notele de mijloc sunt note fructate, lavanda si laudanum frantuzesc; Notele de baza sunt vanilie, paciuli si ..
400,00 Lei
YSL Libre EDP, femei
Hot
Libre de Yves Saint Laurent este un parfum Ambra Fougere de dama. Libre a fost lansat in 2019. Libre a fost creat de Anne Flipo si Carlos Benaim. Notele de varf sunt lavanda, mandarina, coacaze negre si petit grain; notele de mijloc sunt lavanda, floare de portocal si iasomie; Notele de baza sunt va..
230,00 Lei
Libre Eau de Toilette de Yves Saint Laurent este un parfum Floral de dama. Acesta este un parfum nou Libre Eau de Toilette a fost lansat in 2021. Libre Eau de Toilette a fost creat de Anne Flipo si Carlos Benaim. Notele de varf sunt lavanda, bergamot si mandarina; notele de mijloc sunt ceai de iasom..
200,00 Lei
YSL Libre Intense EDP, femei
Hot
Libre Intense de Yves Saint Laurent este un parfum Ambra Fougere de dama. Acesta este un parfum nou Libre Intense a fost lansat in 2020. Libre Intense a fost creat de Anne Flipo si Carlos Benaim. Notele de varf sunt lavanda, mandarina si bergamot; notele de mijloc sunt lavanda, floare de portocal tu..
380,00 Lei
Libre L'Absolu Platine de Yves Saint Laurent este un parfum Ambra Floral de dama. Acesta este un parfum nou Libre L'Absolu Platine a fost lansat in 2023. Notele de varf sunt aldehide, bergamot si mandarina; notele de mijloc sunt lavanda, lavanda albastra si floare de portocal; Notele de baza sunt va..
400,00 Lei
Afişare 1 - 16 din 23 (2 pagini)